Kumaş Mousepad ile İlgili Sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim büyük boy bir mousepadim var. Bloody zl50 sniper edition kullanıyorum mouse olarak ve bu mouse un alt kısmı metal belirli bir süre sonra mousepad kayganlığı kaybediyor. Aynı durumu plastik altı olan mouselarda yaşar mıyım bilmiyorum da her hafta mousepad yıkamak da malum eziyete döner bir süre sonra böyle bir sorun yaşayan ve buna bir çözüm bulabilen var mı acaba? En son metal kısmın üzerine ban yapıştırdım bir tık daha iyi oldu da yani mouse oynatıcam diye bu kadar çaba sarfetmek çok mantıklı değil. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan okuyan herkese.

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim büyük boy bir mousepadim var. Bloody zl50 sniper edition kullanıyorum mouse olarak ve bu mouse un alt kısmı metal belirli bir süre sonra mousepad kayganlığı kaybediyor. Aynı durumu plastik altı olan mouselarda yaşar mıyım bilmiyorum da her hafta mousepad yıkamak da malum eziyete döner bir süre sonra böyle bir sorun yaşayan ve buna bir çözüm bulabilen var mı acaba? En son metal kısmın üzerine ban yapıştırdım bir tık daha iyi oldu da yani mouse oynatıcam diye bu kadar çaba sarfetmek çok mantıklı değil. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan okuyan herkese.
Pilastik daha iyi olur bence mauspet bi onda deneyebilirsin iyi oyunlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mauseninn altını gunluk ıslak mendil ile sil toz topladığı için öyle sıkıntı oluyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yani de plastik olanlarında bu kadar büyük olan yok o biraz sıkıntı benim için.
Post automatically merged:

mauseninn altını gunluk ıslak mendil ile sil toz topladığı için öyle sıkıntı oluyor

Sadece bunu yapsam çözüm olur mu? Mesela bazen ıslak mendil ile siliyorum kuruyana kadar gayet iyi çalışıyor. Sonra tekrar aynı durum. Yıkayınca da işte yaklaşık 6 7 gün falan sıkıntısız devam ediyor sonra tekrar aynı tas aynı hamam.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yani de plastik olanlarında bu kadar büyük olan yok o biraz sıkıntı benim için.
Post automatically merged:

Sadece bunu yapsam çözüm olur mu? Mesela bazen ıslak mendil ile siliyorum kuruyana kadar gayet iyi çalışıyor. Sonra tekrar aynı durum. Yıkayınca da işte yaklaşık 6 7 gün falan sıkıntısız devam ediyor sonra tekrar aynı tas aynı hamam.
şimdi sildikten sonra kurula bi farenin içini açma şansın varsa o merceğin orayıda sil

❄️Ice❄️
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bizim evde kitap var gayet işlevsel bir şeklinde görevini yapıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Mouse un içini açma şansım yok zaten sıkıntı mouseta değil yani cursor gayet iyi de mouse u hareket ettirirken alttaki yüzey ara ara tutuyor gibi oluyor mouse u. Kayganlığı gidiyor gibi düşünebilirsin

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Metal olan yeri bantla

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kumaş yüzeyli bir mousepad düşünün üzerinde böyle uzun süre kullanılan kumaşın üzerinde aşınma olur ya parlak gözükür öyle kısımlar oluştu yıkayınca sorun kalmıyor da dediğim gibi sürekli yıkamakda işkence. Kuruması uzun sürdüğü için.

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hocam mouse ile mousepad arasında sıkıntı var oraya çift taraflı bant ? Düzgün kaymıyorsa hiç mi kaymasın diyorsun.
Mouse un altı metal değil mi kardeşim ? Pad i aşındırmasın diye bantla metal olan yeri sar aşındırmaz . Çift taraflı bant derken anlatamadım kusura bakma .

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben bantladım zaten maksat metal kumaşa dokunmasın diye metal ayakların şekile kestim tek kat koydum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum bence sorun mousepad de deyil kafaya cok takmışsın sokakta gördüyüm bi pc ciden mouse pad almıştım (kumaş) 3 4 ayda bi yıkıyorum volorant oynuyorum rainbow oynuorum bi sıkıntısı yok ama ilk günkü aldığın kayganlık yok tabi kumaş almanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...