Onaylı Üye
Ekran kartı olarak eğer bilgisayarını çok dağınık kullanan biri değilsen amd al.Arkadaşlar şuan güncel sistemim şöyle ;
GTX 1060 6gb 192 bit
Ryzen 5 1500x
Asus B350M ProV
2x8 G Skill Ram
600 W CoolerMaster PSU
Bu sisteme RTX 3050 Ekran Kartı (Temiz 2. Elleri 6K ya mevcut)
Ryzen 5600x İşlemci Ve işlemciye uygun Anakart Alacağım fakat ekran kartı konusunda kafam karışık. Donanım Arşivi 3050 ile Rx6600 kapıştırıyor ve rahat en az 30 fps öne geçiyor RX6600 düşünceleriniz nedir farklı tavsiyeleriniz varmı ?
Sonuçta Crackli oyunda oynuyorum yeri geliyor farklı oyunlarda hilede açıyorum dostum.Ekran kartı olarak eğer bilgisayarını çok dağınık kullanan biri değilsen amd al.
Diğer türlü nvdiadan vaz geçme.
Dağınıktan kastım, farklı 3. program(crackli uygulamalar vs) kullanmıyorsan.
NVDIA Ekran kartı alman senin için daha iyi olacaktır. Amd yazılım konusunda sorunlar çıkarıp canını sıkabilir ve dediğin ekran kartı seni hiç bir oyunda üzmezSonuçta Crackli oyunda oynuyorum yeri geliyor farklı oyunlarda hilede açıyorum dostum.
Teşekkürler dostum sanırım dediğin gibi Nvidia ile devam edeceğimNVDIA Ekran kartı alman senin için daha iyi olacaktır. Amd yazılım konusunda sorunlar çıkarıp canını sıkabilir ve dediğin ekran kartı seni hiç bir oyunda üzmez
Arada ki 30fps gözüne batmasın.
ben de gt 1060 ile rx580 arasında kalıyodum ama ben rx580 aldım performans açısından rx ler bence cidden daha iyiArkadaşlar şuan güncel sistemim şöyle ;
GTX 1060 6gb 192 bit
Ryzen 5 1500x
Asus B350M ProV
2x8 G Skill Ram
600 W CoolerMaster PSU
Ryzen 5600x İşlemci Ve işlemciye uygun Anakart Alacağım fakat ekran kartı konusunda kafam karışık. Donanım Arşivi 3050 ile Rx6600 kapıştırıyor ve rahat en az 30 fps öne geçiyor RX6600 düşünceleriniz nedir farklı tavsiyeleriniz varmı ?
oynadığınız oyunlarda experience için optimizasyon desteği de varsa tadından yenmezTeşekkürler dostum sanırım dediğin gibi Nvidia ile devam edeceğim
Valla inşallah öyle olur teşekkürleroynadığınız oyunlarda experience için optimizasyon desteği de varsa tadından yenmez
Şimdiden hayırlı olsun o zaman, iyi oyunlar!Valla inşallah öyle olur teşekkürler
Söylediğin mantıklı geldi dostum. Nasıl olsa darboğaz olmasın diye işlemcide alacağım almışken intel işlemci ile devam edeyim teşekkürler fikrin içinNvidia serisinden şaşma dostum ryzen işlemci yerine intel 9. yada 10. nesil bir işlemci ekran kartı uyumluluğu olduğunda daha iyi verim almanı sağlar dostum.
Gtx serisi ekran kartında da bu sorunu yaşadım ,ryzen işlemci olduğunda güncelleme yönünden çok sıkıntı çıkarabiliyor yani bu açıdan.
GTX 1650 8GBArkadaşlar şuan güncel sistemim şöyle ;
GTX 1060 6gb 192 bit
Ryzen 5 1500x
Asus B350M ProV
2x8 G Skill Ram
600 W CoolerMaster PSU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?