Kuragehime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
24865.jpg

Kuragehime, Japonya'da bir apartman dairesinde yaşayan, farklı ilgi alanlarına sahip bir grup genç kadının hikayesini anlatan bir anime serisidir.

Ana karakterimiz Tsukimi, denizanası hakkında tutkulu bir genç kadındır ve aynı apartmanda yaşayan bir grup kadın arkadaşıyla birlikte bir hayat sürmektedir. Ancak, Tsukimi ve arkadaşları kendilerini modaya ve popüler kültüre yabancı hissederler ve bu nedenle toplumdan uzak bir yaşam tarzı benimserler.

Bir gün Tsukimi, bir moda tasarımcısı olan Kuranosuke ile tanışır. Kuranosuke, Tsukimi ve arkadaşlarının hayatını değiştirir ve onlara kendilerine daha çok güvenmeleri ve toplumun içinde yer almaları konusunda cesaret verir. Ancak, Kuranosuke'nin ailesi ve moda endüstrisi gibi engellerle karşılaşan grup, zorlu bir mücadele verirken, arkadaşlıkları ve hayalleri ile birbirlerine destek olurlar.

Kuragehime, modanın ve toplumun dışında kalan bireylerin hikayesini anlatarak, toplumun kabul edilme baskısına karşı duran insanların mücadelesini ve arkadaşlık bağlarının gücünü vurgulamaktadır. Karakterlerin zıt kişilikleri ve arkadaşlık ilişkileri, seriyi izleyenleri çeken unsurlardan biridir.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kesinlikle başlayın derim, 2 bölüm izledim ve yerlere yattım gülmekten.
O bebeği var ya tek lokmada yerim ben, o kadar tatlı.
Çok sevdim çingu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kuragehime, komedi ve dram öğeleri içeren bir anime serisidir. Hikaye, medüzeleri çok seven ve bir evde bir arada yaşayan bir grup genç kadının hayatını konu almaktadır. Hikayenin odak noktası, Tsukimi Kurashita adında bir genç kızın, hayatına giren bir adamla tanışması ve bu adamın, ev arkadaşlarının yaşamlarına olan etkisidir. Seri, karakterlerin kişisel sorunları, arkadaşlıkları ve aşk hayatları üzerine etkileyici bir hikaye sunmaktadır. Ayrıca, anime, renkli animasyonları, ilginç karakter tasarımları ve esprili diyaloglarıyla dikkat çekmektedir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çizimleri hoşuma gitmedi ama yorumlar pozitif bir bakacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...