TheWolwerine' Alıntı:Kardeşim Yeşil Odada Oluyor Diye Biliyorum ?
Arrow' Alıntı:TheWolwerine' Alıntı:Kardeşim Yeşil Odada Oluyor Diye Biliyorum ?
hayır kardeşim bir ara oyun oynarken kafam karıştı elim yanlışlıkla b ye deydi silahlar geldiama hatırlamıyorum yeşil odamıydı normal odamıydı
TheWolwerine' Alıntı:Bende Dword un MHAds Si Çalışmıyor Win Xp Diye Canım Sıkılıyor Oyunada Giremiyorum Çok Sıkıcı Bişey La .s
katılıyorumArrow' Alıntı:TheWolwerine' Alıntı:Bende Dword un MHAds Si Çalışmıyor Win Xp Diye Canım Sıkılıyor Oyunada Giremiyorum Çok Sıkıcı Bişey La .s
kardeşim 1 2 gün sabret zaten hile eski menüsüne dönecek onu indirmeni tavsiye ederim ben öle yapıyorum
Arrow' Alıntı:TheWolwerine' Alıntı:Kardeşim Yeşil Odada Oluyor Diye Biliyorum ?
hayır kardeşim bir ara oyun oynarken kafam karıştı elim yanlışlıkla b ye deydi silahlar geldiama hatırlamıyorum yeşil odamıydı normal odamıydı
hsn6447' Alıntı:Arrow' Alıntı:TheWolwerine' Alıntı:Kardeşim Yeşil Odada Oluyor Diye Biliyorum ?
arrow kardeşim yardım edermisin
atakan123a' Alıntı:La bu ne biçim bir şey bilgisayarım windows 10 bnde dediğiniz gibi oyunu açtıktan sonra 7. adımdan itibaren yapıyorum menü gelmiyor çözüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?