reis para sıkıntı değil o kadar yasım küçük yoksa kaçırım umrumda olmaz kızıda çok seviyom yıllardır birlitketeyim kızda seviyorkanka paran mülkün aşiretin varsa kaçır direk seviyorsan cok pisman olmicaksan
geçmiş olsun kardo
aga bu nasıl bır zıhnıyettır ya kurt damada kurban ol kaç yasındasın sen dostum?
Hocam geçmiş olsun öncelikle ailevi faktör daha değerli olduğu için ilişkinizin sürmesi kızın ailevi değer olarak sıkıntıya sokabilir ama 7 yıl olması durumunuda değerlendirirsek üzüldüm ya açıkcası durumuna
sıkıntı yok bro gerekirse kaçırımda sonra girerim hapseYapabilecek bir şey kızın ikna etmesi lazım ya da kaçıracaksın. olmaz herhalde
evet seviyom bilmiyom ne olucak bakalımbirbirninz seviyorsuzun kızı kaçırmanı öneririm kardeşim
Hocam bence bu ortamda olayın üzerine gitmesi yerine ırkçı bir adamdan kurtulduğuna sevinip yoluna devam etmeli. Kızı alacak babasını değil kız da sevse zaten direk vazgeçmezdi diye düşünüyorum sevenleri kimse ayıramaz sözü gerçekten doğru.Olayın üstüne git 7 yıldır bilmiyor mu babası ilişkinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?