Kürt olduğum için sevgilimin babası beni istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aga babası böyle diyorsa babasını bir kenara bırakıp kızla konuşman gerek kız ikili oynar ise sıkıntı daha fazla zaman harcama derim ama yok kız seviyorum senin gibi illede sen derse kaçırıcaksın yapıcak birşey yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim ben 25 yaşındayım o kadar tecrübem oldu ki seni çok iyi anlıyorum. Sakın yanlış anlama bir abin olarak gör beni ama daha yaşın küçük bu senin hayatında ne ilk ne de son sınavın olacak. Ve iş şurada bitecek. Kız seni seviyorsa senin söylemene gerek yok gel kaçır beni der. Kız telefonunu açmıyor etmiyorsa 2 durum var. Babası seni istemediği için senden vazgeçtiyse sakın eyvallah etme restini çek yoluna bak. Eğer babası kızı zorluyorsa sevginin peşinden git ne olursa olsun. Öldürecek hali yok dağbaşı değil. Ama şuna eminim hayatında daha yaşayacağın çok tecrübe olacak. Ayriyeten kaçırma olayına sakın girme kardeşim ailelerin onayı rızası olmadan mutlu olamıyorsun huzursuzluk oluyor inan bana. Güzelliğine bak işin. Ama baktın olmuyor hiçbirşey senden daha kıymetli değil yol vermeyi bil. Yoksa hayatta çok üzülürsün.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
zor bir durum Allah yardımcın olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kendini sevdir yada git bir yerde çalış gözüne gir ne bileyim zamana bırak bı dükkan ac kabul eder inşallah hayırlısı kısmetse artik

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yapılabilecek çok bir şey yok zamana bırakmak lazım dostum. Geçmiş olsun bu durum için. Baba maalesef cahil.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kızı kaçırmanı tavsiye ederim ekonomik durumun var ise

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kardeşim para sıkıntı değil demişsin ve yaşım küçük diye de eklemişsin, belli ki 20 veya altındasın. Aşkın en güzel yaşları zaten, hesapsız kitapsız öylesine.
Yorumda çoğu kişi sana kaçır diye tavsiye vermiş. Peki, hadi kaçırdın diyelim.. kıza düzgün bir hayat verebilecek misin? daha sen kendi hayatını bile yaşamamışsın ki, kıza nasıl bir hayat vadedeceksin?

Şuanda gençliğinin baharındasın, insan hata yapa yapa olgunlaşır derler ama senin yapacağın bu hata, ikinizin hayatını derinden etkiler. Burada birazda kızı düşünmen lazım. Acele etme, kaçırmayı falanda çıkar aklından öyle bişey yok. Kız eğer senden babasına rağmen vazgeçmiyorsa, annenle konuş kızın annesi ile görüşsün, dişi kuş yuvayı yapar derler. Babası istediği kadar gürlesin, eğer anne aileyi sever ve iyi niyetli olduğunuzu anlarsa fırsatı yakalarsın, durum bu şekilde gelişir. Durumun senin kürt olman ilede bir alakası olduğunu sanmıyorum. Kaçırmak sorunu çözmez, bugün boşversen bile evlendikten sonra ailesiyle illaki uğraşacaksın, aileyi silemezsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Karşındaki kişi sana değil babasının sözüne daha fazla değer veriyor ise boş ver unut gitsin. Sana değer veren kişi dünyayı karşısına alır yada sen onun için dünyayı olmasa da babasını karşına al bir otur konuş derim

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam kızında gönlü varsa ve paran varsa kaçır boş ver babasını.

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Anne babanız kız arkadaşınızla ilişkinize neden aşırı derecede müdahale ediyor?

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
knk bende kurdum aynı sorunu bende yaşadım anlıyorum halini

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk bende kurdum aynı sorunu bende yaşadım anlıyorum halini

anlayın bilir kankam yapcak bisi yok

kızlan konusuyom bro sınıftada bilmiyom ne yapcas

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka kürt olmak sorun edilmemesi gerekiyor eğer karşındaki adam insansa, insan değilmiş .

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aga boşversene sende git başkasını sev kız mı yok dünyada bırak sevmesin o kaybeder...

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence akışına bırak ama kız öyle kolayca 7 yıllık ilişkiyi siliyorsa sıkıntı vardır kızla konuş.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir ara banada olmuştu. Babasıyla kavga etmiştim kızını veriyorsan ver vermiyorsan kaçırırım demiştim adam korkudan polise gitti sonra sülalesiyle darp ettiler beni bu böyle devam etti. Sonra kızdan ciddi anlamda soğudum çünkü yaşananlardan zevk alıyordu. Kısaca değmez. O ilişki yalan oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kendini sevdirmeye çalışma sürekli diken üstünde olursun 17 sin zaten birazdaha bekle 18 inden sonra zaten kız özgür oluyor eğer oda seni istiyosa bazı şeyleri göze alıcak hani 18ide geçtim 20-21 de kendi ayaklarının üstünde durduğunu farzediyorum o zamana kadarda kaçamak yapa bilirsiniz tabi kızda istiyosa onunda bazı şeylri göze alması lazım

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sa öncelikle ben bu yorumu yazdığımda KÜRT yazmıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...