26 May 2024 #1 LZT L Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2023 Mesajlar 123 Tepki puanı 5 Yaş 26 2 HİZMET YILI Sandıktan 2018 dünya şampiyonası totemi çıktı. Koleksiyonda gözüküyor ama ganimetlerde yok ve kuşanamıyorum. Moderatörün son düzenlenenleri: 7 Haz 2024
Sandıktan 2018 dünya şampiyonası totemi çıktı. Koleksiyonda gözüküyor ama ganimetlerde yok ve kuşanamıyorum.
26 May 2024 #2 Aphenon Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır Süper Üye Katılım 14 Nis 2019 Mesajlar 915 Çözümler 10 Tepki puanı 100 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Ganimetlerde gözükmemesinin sebebi, otomatik açılmış olması. Karakter seçim ekranında, rün yanında totem seçimi var. Oradan seçebilirsin.
Ganimetlerde gözükmemesinin sebebi, otomatik açılmış olması. Karakter seçim ekranında, rün yanında totem seçimi var. Oradan seçebilirsin.
27 May 2024 Konuyu başlatan #3 LZT L Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2023 Mesajlar 123 Tepki puanı 5 Yaş 26 2 HİZMET YILI Aphenon' Alıntı: Ganimetlerde gözükmemesinin sebebi, otomatik açılmış olması. Karakter seçim ekranında, rün yanında totem seçimi var. Oradan seçebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Evet, yaptım. Teşekkür ederim.
Aphenon' Alıntı: Ganimetlerde gözükmemesinin sebebi, otomatik açılmış olması. Karakter seçim ekranında, rün yanında totem seçimi var. Oradan seçebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Evet, yaptım. Teşekkür ederim.