Kutulu PlayStation oyunu FC23 gümrükten geçer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Selamünaleyküm arkadaşlar,

Gürcistan'a tatil için gitmiştim ve dönüşte bir PS5 Slim aldım ancak Freeshop'ta PlayStation oyunlarını bulamadım. Neyse ki ucuz yollu oyunlar bulmaya çalışıyorum çünkü PS5 oyunları oldukça pahalı. Amazon üzerinden FC23'ün ikinci elini yaklaşık 17-18 Euro'ya buldum. Sizce alırsam gümrükte sorun yaratır mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçer kanka pek sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hayır hiçbir problem olmaz gümrükte sorun çıkma işi düşündüğümüz kadar her şeye sorun çıkartan bir şey değil. Hayırlı olsun hocam

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
ben öyle düşünmüyorum. bazen biraz nakit ödemeniz gerekir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sorun olmaz keşke gürcistanın merkezi yerlerine gitseydin oralarda özel olarak oyun satan yerler var

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Kutulu PlayStation oyununun gümrükten geçip geçmeyeceği, birkaç faktöre bağlıdır. Öncelikle, oyunun gümrük mevzuatına uygun olup olmadığına, yani ithalatı yasaklanan veya sınırlı olan ürünler arasında olup olmadığına bakılmalı. Ayrıca, oyunun değeri ve gümrük vergileri de önemli bir rol oynar.

Eğer oyun yasal olarak satılıyorsa ve gerekli belgeleri varsa, gümrükten geçmesi muhtemeldir. Ancak, gümrükte her zaman kontrol ve ek harçlar olabilir. Bu yüzden, gümrük prosedürleri hakkında detaylı bilgi almak en iyisi olacaktır Ayrıca Gümrük Vergisi İle Vergilendirilebilir Şu Anlık Tavsiye Etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...