EyvallahKnk çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle keske bir bilgimiz olsaydıda sana birseyler söyleyebilseydim herseyden önce sağlık.
adam doktor çıktıFıtık olduğunuz zaman öyle sandığınız gibi direk ameliyat demiyorlar. Sendeki fıtık çok sıkıntı çıkartmadığından dokfor fizik tedavi önermiş. Ayriyetten kalbinde bir sorun var mı diye (fıtık damarlara baskı yapıyor mu kalbin için tehlikeli mi vs ) KVC de tektik yaptırtacak sana.
Yok doktor değilimGeçmiş olsun umarım yakın zamanda hastalığından kurtulursun
adam doktor çıktı
Geçmiş olsun bro sağlıkçı tanıdıklarıma sordum, genel de orası ameliyat işlerine bakıyormuş tektik işi kardiyoloji ile ilgiliymiş o yüzden sorayım dedim tekrar geçmiş olsun.Yok doktor değilimKVC muhabbetini peder 3-4 kere kalp krizi geçirdiğinden dolayı biliyorum.
Normalde öyle geçiyorGeçmiş olsun.
Post automatically merged:
Yoğun bakım olabilir mi?
EyvallahGeçmiş olsun umarım yakın zamanda hastalığından kurtulursun
adam doktor çıktı
Benim hatırladığım KVC de tektikler yapılıyor kalple ilgili, ameliyattan sonra da yoğun bakım işlemleri gene KVC de yapılıyor. Geçmiş olsun yeniden.Geçmiş olsun bro sağlıkçı tanıdıklarıma sordum, genel de orası ameliyat işlerine bakıyormuş tektik işi kardiyoloji ile ilgiliymiş o yüzden sorayım dedim tekrar geçmiş olsun.
Normalde öyle geçiyor
Eyvallah
Anladım çok teşekkürklerBenim hatırladığım KVC de tektikler yapılıyor kalple ilgili, ameliyattan sonra da yoğun bakım işlemleri gene KVC de yapılıyor. Geçmiş olsun yeniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?