Merhabalar,kyk yurdunda kalmaktayım.İnterneti hızlandırma,kotasını kaldırma vb. olaylar mümkün mü ? 32 GB kota vermişler 5 günde bitiyor indirme yapmadan sadece youtube ve instagramda takılarak.Aydınlatın lütfen beni.Teşekkür ederim şimdiden.
KYK yurdunu bilmiyorum da Turkcell GNÇ paketlerinin "Turkcell Wi-Fi noktalarında geçerli" 10 GB interneti var. Bazı tarifeler var onlarda da 10 GB normal internet 2 GB ekstra sosyal medya için internet var (2 GB'lık paket bitince normal internetten yemeye başlıyor Youtube, Instagram gibi platformlarda). Bir sürü özelliği var GNÇ paketlerinin araştırmanı öneririm KYK ile GNÇ paketini birleştirirsen internete erişim sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Yani yakınlarında "Turkcell Wi-Fi" noktası varsa GNÇ paketlerinden 30 GB internet geliyor, KYK'daki ile 62 GB eder. TürkTelekomun paketleri de güzel ve çok ucuz incelemeni öneririm.dırma vb. olaylar mümkün mü ? 32 GB kota vermişler 5 günde bitiyor indirme yapmadan sadece youtube ve instagramda takılarak.Aydınlatın lüt
Burada santral midir nedir onda sıkıntı varmış.Hiçbir hat adam akıllı çekmiyor ve yapılması için birisinin büyük bir miktarda yatırım yapması gerekiyormuş.Yine de fikir için teşekkür ederim.Yer BaşakşehirKYK yurdunu bilmiyorum da Turkcell GNÇ paketlerinin "Turkcell Wi-Fi noktalarında geçerli" 10 GB interneti var. Bazı tarifeler var onlarda da 10 GB normal internet 2 GB ekstra sosyal medya için internet var (2 GB'lık paket bitince normal internetten yemeye başlıyor Youtube, Instagram gibi platformlarda). Bir sürü özelliği var GNÇ paketlerinin araştırmanı öneririm KYK ile GNÇ paketini birleştirirsen internete erişim sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Yani yakınlarında "Turkcell Wi-Fi" noktası varsa GNÇ paketlerinden 30 GB internet geliyor, KYK'daki ile 62 GB eder. TürkTelekomun paketleri de güzel ve çok ucuz incelemeni öneririm.
Haklısınız zamanında verilen akıllı tahtalarda okul ağından eğitim sitelerine bile girmiyorduk, bu konuda daha hassas olunmalı kesinlikle.Böyle birşey mümkün değil dostum,kota muhabbeti zaten iğrenç bir durum öğrencinin halinden anlayan yok :/
Basit yöntemlerle kaldırmak imkansız hocam bazı telegram kanallarında genel internet sağlayıcılarıda dahil kota aşımı hız aşımı yapabilenler ama ücretliMerhabalar,kyk yurdunda kalmaktayım.İnterneti hızlandırma,kotasını kaldırma vb. olaylar mümkün mü ? 32 GB kota vermişler 5 günde bitiyor indirme yapmadan sadece youtube ve instagramda takılarak.Aydınlatın lütfen beni.Teşekkür ederim şimdiden.