KYK İnternetinin Kotasını Kaldırma vb. Mümkün Mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar,kyk yurdunda kalmaktayım.İnterneti hızlandırma,kotasını kaldırma vb. olaylar mümkün mü ? 32 GB kota vermişler 5 günde bitiyor indirme yapmadan sadece youtube ve instagramda takılarak.Aydınlatın lütfen beni.Teşekkür ederim şimdiden.

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
dırma vb. olaylar mümkün mü ? 32 GB kota vermişler 5 günde bitiyor indirme yapmadan sadece youtube ve instagramda takılarak.Aydınlatın lüt
KYK yurdunu bilmiyorum da Turkcell GNÇ paketlerinin "Turkcell Wi-Fi noktalarında geçerli" 10 GB interneti var. Bazı tarifeler var onlarda da 10 GB normal internet 2 GB ekstra sosyal medya için internet var (2 GB'lık paket bitince normal internetten yemeye başlıyor Youtube, Instagram gibi platformlarda). Bir sürü özelliği var GNÇ paketlerinin araştırmanı öneririm KYK ile GNÇ paketini birleştirirsen internete erişim sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Yani yakınlarında "Turkcell Wi-Fi" noktası varsa GNÇ paketlerinden 30 GB internet geliyor, KYK'daki ile 62 GB eder. TürkTelekomun paketleri de güzel ve çok ucuz incelemeni öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
KYK yurdunu bilmiyorum da Turkcell GNÇ paketlerinin "Turkcell Wi-Fi noktalarında geçerli" 10 GB interneti var. Bazı tarifeler var onlarda da 10 GB normal internet 2 GB ekstra sosyal medya için internet var (2 GB'lık paket bitince normal internetten yemeye başlıyor Youtube, Instagram gibi platformlarda). Bir sürü özelliği var GNÇ paketlerinin araştırmanı öneririm KYK ile GNÇ paketini birleştirirsen internete erişim sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Yani yakınlarında "Turkcell Wi-Fi" noktası varsa GNÇ paketlerinden 30 GB internet geliyor, KYK'daki ile 62 GB eder. TürkTelekomun paketleri de güzel ve çok ucuz incelemeni öneririm.
Burada santral midir nedir onda sıkıntı varmış.Hiçbir hat adam akıllı çekmiyor ve yapılması için birisinin büyük bir miktarda yatırım yapması gerekiyormuş.Yine de fikir için teşekkür ederim.Yer Başakşehir :((

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Böyle birşey mümkün değil dostum,kota muhabbeti zaten iğrenç bir durum öğrencinin halinden anlayan yok :/

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Böyle birşey mümkün değil dostum,kota muhabbeti zaten iğrenç bir durum öğrencinin halinden anlayan yok :/
Haklısınız zamanında verilen akıllı tahtalarda okul ağından eğitim sitelerine bile girmiyorduk, bu konuda daha hassas olunmalı kesinlikle.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben kyk internet meselesi ile çok uğraştım ama bir türlü çözüme kavuşamadık.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
maalesef mümkün değil.

ama nette cok fazla sınırsız kullanım configleri var kullanabilirsin (önceden kullanmıstım ve evet çalısmıstı)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar,kyk yurdunda kalmaktayım.İnterneti hızlandırma,kotasını kaldırma vb. olaylar mümkün mü ? 32 GB kota vermişler 5 günde bitiyor indirme yapmadan sadece youtube ve instagramda takılarak.Aydınlatın lütfen beni.Teşekkür ederim şimdiden.
Basit yöntemlerle kaldırmak imkansız hocam bazı telegram kanallarında genel internet sağlayıcılarıda dahil kota aşımı hız aşımı yapabilenler ama ücretli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...