Arkadaşlar uydunet kullanıcısıyım 100mbps internet hızım var ama telefonda bu neredeyse 6mbpsye düşüyor modemin yanında olmama rağmen. Sorun neyden kaynakçı olabilir bi fikriniz var mı konuyla alakalı?
5G aktif et dostum, modeme kaç cihaz bağli kablonette ve 1-2 firmada 10 cihaz sonrası modem hizi paylaştiriyor o ayarida kalkdirttir arayip müşteri hizmetlerini
Ben süperonline kullanıyorum dün başıma geldi aynı sorun wifi kapalı ama lan acık 12 sefer aynı sorunu yaşadım müşteri hiz. baglandım ve sorunu sordugumda yogunluktan dolayı biz spam atıyoruz herkeze kullanan kişiler açıyor digerleri açmıyor dediler acaba sana da kısıtlama getirmiş ola bilirlermi ? bir kontrol et
Telefondan kaynaklı da olabilir.. Çekimle alakalı bi sorun olmalı ihtimali var. bazı telefonlarda olabiliyor.. 5S de basıma gelmişti.. Arkadasa verdim bi parca mi değişti sonra duzeldi
kablolu bağlantı dene sonra hız testi yap eğer hız testinde hızın düşükse yoğunluktan dolayıdır turknet kullanıyorum korona kısıtlamalarının baladığı ilk haftada hızım 1mbps bile değildi
müşteri hizmetlerini aarayıp yapılandırma ayarlarını almalısın telefonun için aynı sorun bendede mevcuttu fakat şuan gayet net ve akıcı bir şekilde telefondan bağlatı yapabiliyorum
Diğer telefonlarda normal hız geliyorsa senin telefonunda bir arıza vardır herkesde böyleyse modemin ana sayfasından halledersin belki mbps sınırlandırılmış olabilir yada misafir wifisi aktiftir