Bu Olabilir Ben VAC Yememiş olsaydım birşeyler derdim bende hiçbir sıkıntı yoktu dostum senin bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir.ilk önce loader gir sonra bilgisayarında arama yerine çalıştır yaz sonra oraya %appdata% yaz ordan locale gel sonra sağ tık yap yeni klasör oluştur adını Temp Koy loader açıkken yap bunları
peki ben loader girdikten sonra temp koyuyorum yoksa hileler aktif olmuyor eğer temp dosyasını koymassam lm3 hatasını alıyorumBu Olabilir Ben VAC Yememiş olsaydım birşeyler derdim bende hiçbir sıkıntı yoktu dostum senin bilgisayarından kaynaklanıyor olabilir.
Dediğim Gibi Dostum "Olabilir" Dedim Benim de Pek Bir Fikrim Yok İnternet Üzerinden Arayabilirsin veya bir metin belgesine "dir" komutunu kullanıp .bat olarak kaydedebilirsin bunu araştırabilirsin. loader'ı açmadan dir komutu çalışır ve otomatik olarak temp'i oluşturur sürekli uğraşmazsın tek sefer uğraşırsın ve %appdata% girip locale temp oluşturmak zorunda kalmazsın div komutu senin yerine sürekli oluşturur.peki ben loader girdikten sonra temp koyuyorum yoksa hileler aktif olmuyor eğer temp dosyasını koymassam lm3 hatasını alıyorum
dir demişim kusura bakma div komutu olacaktı.Dediğim Gibi Dostum "Olabilir" Dedim Benim de Pek Bir Fikrim Yok İnternet Üzerinden Arayabilirsin veya bir metin belgesine "dir" komutunu kullanıp .bat olarak kaydedebilirsin bunu araştırabilirsin. loader'ı açmadan dir komutu çalışır ve otomatik olarak temp'i oluşturur sürekli uğraşmazsın tek sefer uğraşırsın ve %appdata% girip locale temp oluşturmak zorunda kalmazsın div komutu senin yerine sürekli oluşturur.
Anlatamamış Olabilirim Kusura Bakma Ama Elimden Geldikçe Anlatmaya Çalıştım. Anlatabildiysem Ne Mutlu Bana