laylaylom
Seçkin Üye
we nned to upgradeNOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ-8GB-750GB-15.6''-2GB -W8 NOTEBOOK BILGISAYAR
Windows 10 tüm sürücüler güncel. CPU 55 - 60 değişiyor. Güç seçenekleriyle alakalı tüm önerilen şeyleri yaptım yine de kapanıyor.
Ne yapmam gerekiyor ?
şarjım pil yok olarak gösteriyor. hiçbir şey yapmazken bile kapanıyoroyun oynarken şarja takılı şekilde oyna, ne yaparken kapanıyor müzik dinlerken, internette dolanırken mi yoksa oyun oynarken mi?
bataryayı direkt netten satın alsam taksam bir şey olur muBataryan ölmüş olabilir bi bilgisayarcıya göster. iyi forumlar
bataryayı çıkartıp prize takılı bir şekilde denedin mi?şarjım pil yok olarak gösteriyor. hiçbir şey yapmazken bile kapanıyor
Post automatically merged:
bataryayı direkt netten satın alsam taksam bir şey olur mu
şuan altında bir fan var çalışıyor ve hala kapanıyorbilgisayarının fanları yetersiz kalıyor olabilir. laptopunun altına fan almanı tavsiye edebilirim
şuan da öyle çalıştırıyorum kapanıyorbataryayı çıkartıp prize takılı bir şekilde denedin mi?
Bence teknik desteğe veya bilgisayarcıya falan göstermelisin, ısınmadığı halde böyle bir şey yapması normal değilşuan da öyle çalıştırıyorum kapanıyor
CPU30 dakika süre tutuyorum 29.30 olunca uyku moduna k
Bence teknik desteğe veya bilgisayarcıya falan göstermelisin, ısınmadığı halde böyle bir şey yapması normal değil
hiç birini yapmadım. nasıl yapabilirim ?ısınmadan dolayı olabilir.hiç temizledin mi temizlediysen termal macunu değiştirdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?