Onaylı Üye
Kasıyorsa ve artık kendinden geçmiş ise arada ekranında sorunlar çıkıyorsa çok fazla yuklenmemek için format atmanı öneririm çok yüklenirsen çöke bilir.arkadaşlar merhaba laptop 6 sene önce aldım daha 1 kez bile format atmadım atmalımıyım kasılma takılma oluyor en küçük oyunlarda ram 8 gb nvidia 920m laptop 1 tb harddis %16 dolu format atarsam ne gibi yararları var yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınızı bekliyorum.
bence format atmalısın dostum bilgisayarın gayet hızlı ve verimli olucaktırarkadaşlar merhaba laptop 6 sene önce aldım daha 1 kez bile format atmadım atmalımıyım kasılma takılma oluyor en küçük oyunlarda ram 8 gb nvidia 920m laptop 1 tb harddis %16 dolu format atarsam ne gibi yararları var yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Kesinlikle atmalısın ben 5 ayda yada 1 yılda bir atıyorum hem hızlı olur hemde daha rahat kullanırsın oyunlarda fps düşmesindede azda olsa etkisi olurarkadaşlar merhaba laptop 6 sene önce aldım daha 1 kez bile format atmadım atmalımıyım kasılma takılma oluyor en küçük oyunlarda ram 8 gb nvidia 920m laptop 1 tb harddis %16 dolu format atarsam ne gibi yararları var yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınızı bekliyorum.
atmalısın bence daha iyi performans istiyorsan atabilirsnarkadaşlar merhaba laptop 6 sene önce aldım daha 1 kez bile format atmadım atmalımıyım kasılma takılma oluyor en küçük oyunlarda ram 8 gb nvidia 920m laptop 1 tb harddis %16 dolu format atarsam ne gibi yararları var yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?