Sogutucum var laptop fani da var elime adaptoru alamiyacak derecede isiniyor hatta değişik koku ve plastiğin eridiğini bile gördüm buyuzden sordum, eğer kapanıyorsa ısıdan dolayı adaptör bozuk bundan eminim yanıtın için teşekkür ederim adaptör alacağımEski laptop kullanıcısıyım laptop veya adaptörü ısınırsa direk kapanıyor.Adaptörünü değişsen bile yine ısınacaktır eğer adaptör arızalı değilse.Laptopların altına konulan laptop soğutucusu almanı tavisye ederim.
laptop kullanıcısıyım hala kullanıyorum öncelikle bilgisayarı fazla zorlamadığın takdirde birşey olmaz 2 yıldan beri temizlemediysen ısınması normal benimde bilgisayrım çok zorlandığında kapanmıştı adaptör ısınmasıyla ilgili bilgim yok ama sana önerebileceğim bilgisayarını temizle , soğutucu satın al ve eğer bilgisayarın zorlanıyorsa programları düşük sistemli oyunları düşük ayarda oyna laptoplar genelde aşırı ısınır ama kapanması ayrı bir şey
Ekran kartı ısınması da olabilir kardeşim ve anakart ısınması da yapar kasalı bilgisayarlara da da olur bilirsiniz Eğer anakart çok ısınıyorsa ve ekran kartı çok ısınıyor sa bilgisayar otomatik kendini kapatır arkadaşında galiba laptopu sorumlu diye düşünüyorum yani %100 eminimEski laptop kullanıcısıyım laptop veya adaptörü ısınırsa direk kapanıyor.Adaptörünü değişsen bile yine ısınacaktır eğer adaptör arızalı değilse.Laptopların altına konulan laptop soğutucusu almanı tavisye ederim.
Knk laptop isinmiyoki soğutucu ve kendi feni var adaptör çok sıcak ve kapandığında çok koku geliyor üstünde sucuk bile pişirirsin o derece yani eğer adaptörden dolayı laptop kapanma ihtimali varsa adaptör bozuktur bem bunu soruyorum zaten adaptör laptop kapatirmidostum temizlet ve termal macununu yenile benim ki de şarjdayken ısınıp kapanıyodu ben öyle yaptım + bi de format çekersen mükemmel olur
Sorun bu kadar ciddiyse hiç adaptör falan değiştirme zaten ilerde aynı sorunu tekrar tekrar yapıcak parana yazık olur en iyisi para biriktirim bilgisayar almak o bilgisayar sanırım baya eski soğutucu falanda işe yaramıyorsa olmaz kanka elinden bişey gelmez belki harici ekran kartı alıp bi nebze de olsa rahatlata bilirsin bilgisayarıSogutucum var laptop fani da var elime adaptoru alamiyacak derecede isiniyor hatta değişik koku ve plastiğin eridiğini bile gördüm buyuzden sordum, eğer kapanıyorsa ısıdan dolayı adaptör bozuk bundan eminim yanıtın için teşekkür ederim adaptör alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?