ALBUSS
A
Güzel laptop al bence ama eğer bütcen biraz daha varsa daha iyilerine bakmanı öneririm
knk güzel laptop da 3080 var bence kaliteli alabilirsin ama biraz tuzlu bi fiyatı varMerhabalar ben 1 ay sonra ingiltereye dönüyorum ve oraya dönünce kendime bir laptop almak istiyorum çünkü taşıyabiliyorum ve işime yarıyor onun için bu sistemi düşündüm yorumlayabilir misiniz? pek anlamıyorum ama bunu seçtim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
fiyatı tuzlu biraz ama yinede güzelkesinlikle almalısın knks müq laptop sorman hata![]()
ama masaüstü toplamanı öneririm daha iyi gibi masaüstüknk güzel laptop da 3080 var bence kaliteli alabilirsin ama biraz tuzlu bi fiyatı var
kanka adam yurt dışına çıkıcakmış o yüzden masaüstünü taşıması kolay değil o yüzden laptop alması daha mantıklımasaustu al bence
10 bin e orta segment bir bilgisayar toplayabilirsin ama monitör ler şuan çok pahalı monitör ayrı olmassa fazla iyi pc toplayamassın şuan piyasada monitör ler 144 hz 1920x1080 ler 3500 den başlıyor en ucuzlarıKonu çok düzel denk geldi, bende bir pc almayı düşünüyorum fakat tek sefer de 10bin 15bin para çıkartamam. Türkiye içinde elden taksit yapan pc alabileceğim bir yer varmı varsa pc önerileri ile atabilir misiniz 10bin tlye kadar çıkabilirim sanırım ilaveten 10bin tllik pc iyi midir artık onu da bilemiyorum piyasaya çok uzağım.
hayır işte çok yanlış düşünüyosunhocam £3000 gibi bir bütçe ile böyle bir bilgisayar almanız mantıksız olur 3000 euro 55bin tl civarında bu demek oluyor ki 55bin tl bütçe ile münkemmel bir laptop alırsınızparanızın yarısı da cebinizde kalır
türk lirasıyla almıyorum hocam 22 yıldır ingilteredeyim birikmiş param var onunla alıyorum..hocam £3000 gibi bir bütçe ile böyle bir bilgisayar almanız mantıksız olur 3000 euro 55bin tl civarında bu demek oluyor ki 55bin tl bütçe ile münkemmel bir laptop alırsınızparanızın yarısı da cebinizde kalır
anlıyorum hocam tabiiki bu benim fikirimdi sistem size uygunsa laptopu satın alabilirsiniztürk lirasıyla almıyorum hocam 22 yıldır ingilteredeyim birikmiş param var onunla alıyorum..
nedende pek sorunu yok gibikanka yani oyun oynamak için alıcaksan eğer kendi görüşüm tavsiye etmem.
seni üzmez her oyunu açarMerhabalar ben 1 ay sonra ingiltereye dönüyorum ve oraya dönünce kendime bir laptop almak istiyorum çünkü taşıyabiliyorum ve işime yarıyor onun için bu sistemi düşündüm yorumlayabilir misiniz? pek anlamıyorum ama bunu seçtim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap