Laptopum zaten dahili 4 ayrı kendim 16 ram taktım mevcut ram 20 şuanda o dahili 4 işlemciye kaynaklı bu modellerde ve laptopum 2017 oynadim oyunlar o yilsan bu yana hep aynı oyunlarLaptopunda yaşadığın sorunlar birkaç farklı nedenle oluşabilir öncelikle donmaların ve çökme sorunlarının nedeni bellek sorunu olabilir 4 gb ram'in günümüz uygulamaları ve oyunları için yetersiz olabilir daha yüksek bir ram kapasitesine yükseltmek sorunu çözebilir diğer bir olası neden ise işlemci ve ekran kartı sürücülerinin güncelliğini yitirmiş olmasıdır bu nedenle, güncel sürücülerini yeniden yükleyebilirsin işlemcin gerçekten eski komple bir laptop değiştirip yenisine geçersen tüm sorunların çözüleceğini düşünüyorum
Dediniz herseyi yaptım ısıtan kaynaklı olmadını zaten beyan ettim. Eset kurdum denedim 0 sonuç laptopumu zaten düzenli olarak 3 aya 1 formatlarimEmin olmamakla birlikte bir kaç temel kontrolü yapabilirsin,
Yüksek ısıdan kaynaklanıyor olabilir, işlemci macununu ve iç temizliğini yapmak işe yarayabilir.
Bilgisayarında bir virüs olabilir Malwarebytes gibi uygulamalarla kontrol edebilirsin.
İşlemci kaynaklı bir sorun olabilir ama ayrıca sürücülerin de güncel olduğundan emin olmanda fayda var ve işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarını takip etmen de sorunun kaynağını belirlemede yardımcı olabilir bunu yapmak için ücretsiz bir yazılım olan hwmonitor veya sım afterburner gibi bir program kullanabilirsin eğer bu yöntemler de sorunun kaynağını belirleyemezsen bir teknik servis ile iletişime geçmeniz en iyi seçenek olabilir kendi tarafımcaLaptopum zaten dahili 4 ayrı kendim 16 ram taktım mevcut ram 20 şuanda o dahili 4 işlemciye kaynaklı bu modellerde ve laptopum 2017 oynadim oyunlar o yilsan bu yana hep aynı oyunlar
Post automatically merged:
Dediniz herseyi yaptım ısıtan kaynaklı olmadını zaten beyan ettim. Eset kurdum denedim 0 sonuç laptopumu zaten düzenli olarak 3 aya 1 formatlarim
kanka yapabileceğin en iyi şey laptopu satıp masaüstüne geçmek olurLenova v310 markalı diz üstü bir leptop kullanıyorum.
Özellikleri:
Ekran kartı yani işlemcisi: amd radeon 560
İntel i5 7. Nesil
4 gb dahili 16 ayrı ram bulunmakta
Şikayet ve yardım konusu:
Eskiden gayet sorunsuz kullanıyordum ama nedense şu son sıralar internet de video izlerken olsun normal kullanım olsun ani drop şeklinde donuyor ve bu sorun oyunlarda daha fazla olup bir noktada oyun oynarken dönüp komple oyun çöküyor ve amd hata veriyor. Komple kaldırdım yeniden kurdum eski sürümü yükledim güncel sürümü yükledim ama bir türlü sorun duzelmexi. Isıtan kaynaklı oluşan düşündüm izledim sorun o da değil hakkında bilgisi olan var mı?
İstersen uzaktan yardım ile bakabilirim , dilersen mesaj yoluyla yazarsın.Lenova v310 markalı diz üstü bir leptop kullanıyorum.
Özellikleri:
Ekran kartı yani işlemcisi: amd radeon 560
İntel i5 7. Nesil
4 gb dahili 16 ayrı ram bulunmakta
Şikayet ve yardım konusu:
Eskiden gayet sorunsuz kullanıyordum ama nedense şu son sıralar internet de video izlerken olsun normal kullanım olsun ani drop şeklinde donuyor ve bu sorun oyunlarda daha fazla olup bir noktada oyun oynarken dönüp komple oyun çöküyor ve amd hata veriyor. Komple kaldırdım yeniden kurdum eski sürümü yükledim güncel sürümü yükledim ama bir türlü sorun duzelmexi. Isıtan kaynaklı oluşan düşündüm izledim sorun o da değil hakkında bilgisi olan var mı?
Max performans stabilize ayarlipcni max performans ayarlarından güç tasarrufu/pil ömrü moduna alır mısın al bilgisayarı soğut sonra bir daha dene olucak mı
Max performans stabilize ayarlipcni max performans ayarlarından güç tasarrufu/pil ömrü moduna alır mısın al bilgisayarı soğut sonra bir daha dene olucak mı
20 gb ram var diyorum bre cahil napayim dahaDostum yetersiz kalıyordur ram öyle düşünüyorum bir de laptopta ısınma sorunu çok oluyor belkşde ondan.
Kankam büyük ihtimalle amd sorun yaratıyor direk kartdan diye düşünüyorum çünkü güncellemelerini yaptım her türlü sıfırdan kurup temiz kurulumda yaptım.İstersen uzaktan yardım ile bakabilirim , dilersen mesaj yoluyla yazarsın.
kanka tamam max performans ayarlı onu pil tasarrufuna çk işte olmuyo muMax performans stabilize ayarli
Max performans stabilize ayarli
20 gb ram var diyorum bre cahil napayim daha
Kankam büyük ihtimalle amd sorun yaratıyor direk kartdan diye düşünüyorum çünkü güncellemelerini yaptım her türlü sıfırdan kurup temiz kurulumda yaptım.
Kanka pil performans da zaten şarjdayken de değilken de fan işi ayarları filan da hepsini özenle tek tek arastirip stabilize şekilde en iyi performans da ayarladimkanka tamam max performans ayarlı onu pil tasarrufuna çk işte olmuyo mu
kanka dediğim şey performansa ayarlamamn zaten full performans yaparsan cihazı yakıp yavaşlatıyo performansdan çıkart diyorum ben tam tersini yap yani onunKanka pil performans da zaten şarjdayken de değilken de fan işi ayarları filan da hepsini özenle tek tek arastirip stabilize şekilde en iyi performans da ayarladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?