Çözüldü Laptop ekranı aşağı doğru kayıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 Aydır ekranım yavaş yavaş aşağıya doğru kayıyor. Bu neden olmaya başlamıştır? Bunun çözümünü kendi başıma yapma imkanım var mıdır?

5pawail.jpeg

Çözüm
hocam teknik sevise bir danışın bence çünkü bu sizden kaynaklı bir probleme benzemiyor sonuçta ekranı çekip aşşağıya kaydıracak haliniz yok, düşme vesaire durumunda da olacağını sanmıyorum böyle bir durumun
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ekran'ı silerken su kaçmış olabilir mi ?

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aldığın yere göndermeni tavsiye ederim tam yerleştirmemiş olabilirler markası ney laptop'un

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hocam teknik sevise bir danışın bence çünkü bu sizden kaynaklı bir probleme benzemiyor sonuçta ekranı çekip aşşağıya kaydıracak haliniz yok, düşme vesaire durumunda da olacağını sanmıyorum böyle bir durumun

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 Aydır ekranım yavaş yavaş aşağıya doğru kayıyor. Bu neden olmaya başlamıştır? Bunun çözümünü kendi başıma yapma imkanım var mıdır?

5pawail.jpeg
masa üzdü sağ click yap görüntü ayarları de ekran çözünürlüğünü ya da ölçeklemesini değiştir düzelir

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Yakın bir zamanda yetkili servise götüreceğim gibi görünüyor.
Post automatically merged:

baktım kankam ben pc yi tv ye bağladğımda da aynı sorun oluşuyordu bu çözümlerle hallettim belki aynı sorun onda da vardır denemekten hiç bir zaman zarar gelmez ;)
Kankam çözünürlük ile ilgili bir sorun değil teşekkür ederim yardımın için

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Yakın bir zamanda yetkili servise götüreceğim gibi görünüyor.
Post automatically merged:

Kankam çözünürlük ile ilgili bir sorun değil teşekkür ederim yardımın için
hocam aman adamlar üstüne falan gelirlerse yırtıklık yapman lazım biraz yoksa kaynağı sen olmayan bi problem için saçma paralar isitiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Acer Nitro 5 Modeli Ekran Arkası Bantların zamanla özelliğini kaybetmesinden dolayı böyle problemler ortaya çıkabiliyor. En yakın teknik servis ya da bilgisayarcıya gidin sorununuzu halledeceklerdir.
(Bazı nitro 5 modelleri bantlı değil vidalıdır ancak istisnalar kaideyi bozmaz)

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Acer Nitro 5 Modeli Ekran Arkası Bantların zamanla özelliğini kaybetmesinden dolayı böyle problemler ortaya çıkabiliyor. En yakın teknik servis ya da bilgisayarcıya gidin sorununuzu halledeceklerdir.
(Bazı nitro 5 modelleri bantlı değil vidalıdır ancak istisnalar kaideyi bozmaz)
Aslında kendim bir baksam bantları yenilersem problemi çözebilirim gibi geliyor :) Bantlarını çıkartmak sorun sadece ekrana zarar vermekten korkuyorum :D

Portgas D Ace
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kanka daha fazla sorun çıkarmadan servise götürmeni tavsiye ederim zaman kaybetme

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aslında kendim bir baksam bantları yenilersem problemi çözebilirim gibi geliyor :) Bantlarını çıkartmak sorun sadece ekrana zarar vermekten korkuyorum :D
Bantlar sol ve sağ menteşenin klavyeye yakın olan tarafından aynı telefon batarya bantı söker gibi söktüğünde geliyor ancak sorun şu olurda bant koparsa aşırı meşakatli bir durum ortaya çıkıyor. Kendi tavsiyem bilen birine götürmen olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam yanlış bir çözünürlüğe geçmiş olabilirsiniz belki ara sıra benim masaüstünde ekranda böyle oluyodu ekran ayarlarını sifırlayınca duzeliyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...