Flex kablo kendiliğinden çıkmış olabilir mi diyorsunuz yani, kablo laptopun içinde dışarda değil ekran ayrı değil.Ekranın altındaki flex kablo hasar görmüş olabilir. Flex kablonuzu sabitlemeyi deneyin.
olsunFlex kablo kendiliğinden çıkmış olabilir mi diyorsunuz yani, kablo laptopun içinde dışarda değil ekran ayrı değil.
ekran kartına bayadır güncelleme gelmiyor benim bildiğim.flexte sorun olabilir ve ekran kartının son sürüm olduguna dikkat et.
evet ama kenarları ıslatmadım öyle ekranda emmez heraldelaptop ekranları hassastır. daha önce ıslak mendille vs. sildin mi ekranı?
ekrandan emmez tabievet ama kenarları ıslatmadım öyle ekranda emmez heralde
bazı yerlere sordum da 100tl diyen de oldu 200tl diyen de oldu ama neden kaynaklıdır bilmediğim için bakacağım artık hallolursa buradan haber edeceğimMuhtemelen Temassızlık Var Bilgisayarcıya Göstermen İyi Olur Kendim Hallederim Diye Deneme Bozarsın İyice
evet menteşeler olduğu yerdem kırılmıştı kasa değiştirdimmenteşelerini kontrol ettinmi ?
Evet bu yaşanabilyior. Kontrol etmekte fayda var.Flex kablo kendiliğinden çıkmış olabilir mi diyorsunuz yani, kablo laptopun içinde dışarda değil ekran ayrı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?