latoplarda anakart yukselme işi yapamazsın ancak uyumlu hariçi ekran kartı slotu varsa yükseltme yapabilirsin ayrıca ram ve işlemci yükseltmesi de yapabilirsin ana kartın desteklediği kadar benim elimde ekran olmadıgı ıcın deneme yapan arkadaşlar varmı dıye sorun başka sayfalarda 2 tane arkadaş buldum taktıkları ekranlar calışıyor fakat parlak gorutu verdıklerını yazdılar aynı sokulen ekranla aynı cıp setli ekran takıldıgında calışabilecegını soyledıler bende burda uygulayan var mı diye sordum hen 15 yıldır labtop kullanıyorum ayrıca teknoloj hergün ilerliyor
slm benim labtop ekranı 15.4 inç 1366x768 büyüklüğünde ben bu ekranı 15.4 1980x1080 full hd ekranla degiştirmek istiyorum sizce bu şekilde ekran yükletmesi yapılabilir mi bilgisayarımın modeli lenova v580c
Eğer dizüstünü benim gibi sabit kullanan biri iseniz ekranı değiştirmek yerine harici bir monitör alıp kullanmanızı tavsiye ederim. Ben lg 29 29wk600 kullanıyorum çokta memnunum.
Eğer dizüstünü benim gibi sabit kullanan biri iseniz ekranı değiştirmek yerine harici bir monitör alıp kullanmanızı tavsiye ederim. Ben lg 29 29wk600 kullanıyorum çokta memnunum.
Dostum bence mümkün değil gibi görünüyor, Sonuçta bu ekranın bağlı olduğu kart bu ekrana göre güç ve görüntü veriyor. Hadi görüntü olayını çözdük diyelim ama full hd ekranın çekeceği güç bence bağlı olduğu karta zarar verebilir. Belki hemen belkide uzun vadede onu bilemem ama illa ki zarar görür diye düşünüyorum.
Dostum bence mümkün değil gibi görünüyor, Sonuçta bu ekranın bağlı olduğu kart bu ekrana göre güç ve görüntü veriyor. Hadi görüntü olayını çözdük diyelim ama full hd ekranın çekeceği güç bence bağlı olduğu karta zarar verebilir. Belki hemen belkide uzun vadede onu bilemem ama illa ki zarar görür diye düşünüyorum.