Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
her oyunda turbosunu açıp oynuyorsan fena şekilde toz alır fanın içine bendekinde öyle oluyor çünkü sonrasında ısınma yapıyor haftada 1 defa falan tozları temizlersen bi sorun olmaz
bak aşırı kulanımdan sonra performansı düşürür belli bir süre sonra arıza verir tamir edersin sonrada ruhuna el fatiha. eğer ihitiyacını görüyorsa uzun vadeli turbo modda kullanma
benim bilgisayarımda başıma geldi Dİkkat et
bir ihtimal fanlar tozlanmış ve soğutma işlemini yeterince gerçekleştirmiyor olabilir. Asus olduğu için eğer garanti kapsamındaysa ki 3 yıl dır, ücretsiz olarak servis senin yerine yapabiliyor. Tabi ben 3-5 gün bekeleyeme diyorsan ( pandemi sürecinde bu süre 10 günü bulabilir.) ince uçlu yıldız bir tornavida ile açabilir kendinde temizleyebilirsin. Bu işlerden pek anlamıyorsan hiç bulaşma servise ver gitsin derim.
speed fan üzerinden ayarlarını yapabilrisn bilgisayar ekran kratı ve işelmci ısılraını falan gösteriyor + fan hızı ayarlraını yapabiliyorsun uygulamayı kullanarak oyun pc yi ne kadar yoruyorsa ona göre ayarlıa bilrisn fan hızlarını ve ya bölgeye göre değişir atıyorum ekran kartı fanı %70 kasa fanı %100 işlemci fanı %70 power fanı %50 şekinde gibi