laptoplar genelde tek fanı olur ve fanın hava çıkışını saglayan tek menfez vardır ve sadece tek biryerden fanın çalıştığını hissedersiniz diger ızgaralar havanın içeri girmesi içindirYeni aldığım bilgisayarımda sol sağ arka ve pcnin altı olmak üzere bolca ızgara mevcut ancak sağ taraftan hava çıkışını hissetmeme rağmen sol taraftan elimi koyduğumda hava çıkmıyor gibi hissediyorum çalışığ çalışmadığını kontrol edebilme şansım var mı laptopu açmadan
ayrıyetten kardeşim laptoplar pile baglantılı çalıştıkları için fan çıkışlarında termik yani termometre vardır ve ısıya göre çalışırlar yani laptopun ısınmadıysa fan çok küçük devirde çalışır hisstmezsin aşırı ısınmada yüksek devirde çalışır ozaman fark edersinYeni aldığım bilgisayarımda sol sağ arka ve pcnin altı olmak üzere bolca ızgara mevcut ancak sağ taraftan hava çıkışını hissetmeme rağmen sol taraftan elimi koyduğumda hava çıkmıyor gibi hissediyorum çalışığ çalışmadığını kontrol edebilme şansım var mı laptopu açmadan
çalışıyor ama tozdan ve hava çıkış menfezindeki toparlanan tozlardan dolayı çalıştığını hissetmezsiniz yapmanız gerek açıp iyi bir temizlikbenimde çalışmıyor ne yapmam gerek bulursan bi çözüm banada söylermisin
eğer 0 a aldıysan tek fanlıdr eğer 2. el aldısan açıp bi temizle eğer oda işe yaramazsa kesinlike soğutucu alYeni aldığım bilgisayarımda sol sağ arka ve pcnin altı olmak üzere bolca ızgara mevcut ancak sağ taraftan hava çıkışını hissetmeme rağmen sol taraftan elimi koyduğumda hava çıkmıyor gibi hissediyorum çalışığ çalışmadığını kontrol edebilme şansım var mı laptopu açmadan
kanka ekstra bir fan takmanı sana öneririm gayet de iyi soğutur birde laptopun içini aç fan biyeri takılmış olabilitrYeni aldığım bilgisayarımda sol sağ arka ve pcnin altı olmak üzere bolca ızgara mevcut ancak sağ taraftan hava çıkışını hissetmeme rağmen sol taraftan elimi koyduğumda hava çıkmıyor gibi hissediyorum çalışığ çalışmadığını kontrol edebilme şansım var mı laptopu açmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?