sisteminin ekran kartı çok iyi ama diğer donanımlar yetersiz gibi duruyor ekran kartına göre. Yine de driverları kontrol et onların da etkisi büyük.şimdi aşşaığda verdiğim linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ama fps konusunda nedende tatmin olmuyorum 165 hz ama hiçbir oyunda o fps almıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilicek var mı şimdiden teşekkürler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekran kartı iyi değil bu arada, 3050 ti'ın laptop modeli çok zayıfekran kartın cok iyi olabilir fakat, ram i az buldum bi 16 beklerdim en azından bellek te problem yaşıyo olabilrsin , şahsi fikrim
kanka yorumlardaki onerileri yaptin olmadiysa teknik destege ver laptobunuşimdi aşşaığda verdiğim linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ama fps konusunda nedende tatmin olmuyorum 165 hz ama hiçbir oyunda o fps almıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilicek var mı şimdiden teşekkürler
kanka laptop larda genel olarak fazla fps vermesini beklememen lazım cok üst düzey bi şey degil iseşimdi aşşaığda verdiğim linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ama fps konusunda nedende tatmin olmuyorum 165 hz ama hiçbir oyunda o fps almıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilicek var mı şimdiden teşekkürler
bir sogutucu alman fpsi yukseltip sabitler sogutucu almani oneririmşimdi aşşaığda verdiğim linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ama fps konusunda nedende tatmin olmuyorum 165 hz ama hiçbir oyunda o fps almıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilicek var mı şimdiden teşekkürler
yada sistem guncellemen eksiktir guncelle pc nikanka yorumlardaki onerileri yaptin olmadiysa teknik destege ver laptobunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?