Çözüldü Laptop fps sorunu için genel öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
şimdi aşşaığda verdiğim linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ama fps konusunda nedende tatmin olmuyorum 165 hz ama hiçbir oyunda o fps almıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilicek var mı şimdiden teşekkürler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Bence gayet iyi ama sorun şu ki leptopların genel problemi bu oluyor. Driverlerini güncel tutman ve oyun içi ayarlarını yapman önemli. Oyunu işlemci veya ekran kartına olarak ayarlarsan hangisi iyiyse ona göre daha iyi verim alabilirsin.
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kalın bi kitabın üzerine koy ama fanları kapatmadan ben öyle yapıyorum pek ısınmıyor eğer sorun ısınmadansa bunu yapabilrisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
winwods un gereksiz bir sürü hizmetleri çalışıyor onları kapat. bellek rahatlıyor benimki %60 fln kullanıyordu şimdi %9 10 fln düştü

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
şimdi aşşaığda verdiğim linkteki bilgisayarı almış bulunmaktayım ama fps konusunda nedende tatmin olmuyorum 165 hz ama hiçbir oyunda o fps almıyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilicek var mı şimdiden teşekkürler
bilgisiyardaki boş dosyaları silebilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
ekran kartı çok iyi bendede var aynısı fakat ramin ve diğer donanımlarını yetersiz buldum şahsen

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
laptop iyimiş ama ram çok önemli benim laptop da buna benzer bir şey ram yükselttim canavar oldu bana göre en az 16gb ram olması gerek ayrıca ekran kartının driverlerini güncelle bilgisayarına bakım yapman gerek, soğutucu al ilerde sorun yaşama bide her oyun 165hz fps vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...