Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
| 1.Port M.2 SSD | 500GB M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 1700 MB/s - Yazma: 940 MB/s) |
| 2.Port M.2 SSD | Takılı Değil |
| 1.Port 2.5" SSD/HDD | Takılı Değil |
youtube dan ne izliyim kardeşim biraz daha açar mısın eğer gerçekten de bir bilgin varsa ?youtubeden izle
teşekkür ederim de ben tam olarak anlamadım şimdi taksam sıkıntı olur mu olmaz mı hala bilgisizim
1.Port M.2 SSD 500GB M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 1700 MB/s - Yazma: 940 MB/s) 2.Port M.2 SSD Takılı Değil 1.Port 2.5" SSD/HDD Takılı Değil
yukarıdaki tablo senin notebook unun mevcut girişleri ssd ler zaten belli hdd ise 2,5 inç sata muhtemelen uyar
daha fazla bilgi için anakart özelliklerini öğrenmelisin biraz araştırırsan ana kartının desteklediği bilgileri öğrene bilirsin.
Her HDD veya SSD'ler her bilgisayara uygundur sıkıntı değil.youtube dan ne izliyim kardeşim biraz daha açar mısın eğer gerçekten de bir bilgin varsa ?
Post automatically merged:
teşekkür ederim de ben tam olarak anlamadım şimdi taksam sıkıntı olur mu olmaz mı hala bilgisizim
Daha komik cevaplarıda göreceksin biraz bekle neler yazarlar neleryoutube dan ne izliyim kardeşim biraz daha açar mısın eğer gerçekten de bir bilgin varsa ?
Post automatically merged:
Teşekkürler dostum saolasınDaha komik cevaplarıda göreceksin biraz bekle neler yazarlar neler
birazdan bakarım uyumuna
Ekli dosyayı görüntüle 58333
Evet 1 Tane m2 portun ve 1 tanede 2.5" lik ssd yada hdd takabileceğin slot boşta gözüküyor. Bu monsterin sitesindeki bilgi ancak kesin emin olmak istiyorsan
Ekli dosyayı görüntüle 58334
Numaradan arayıp kesin cevaba ulaşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?