Laptop için soğutucu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba MH ailesi. Başlıkta belirttiğim gibi laptop için soğutucu önerebilir misiniz ? Kullandığınız veya başkasının kullanıpta size önerdiği falan.
Gücünü USB değilde adaptörden alan bir soğutucualmayı düşünüyorum ama yine de önerilerinize göre USB de alabilirim.
Laptop Dell İnspiron 5558(i7)
Fiyat performans ürünü olmasını tercih ediyorum bütçem max 300 TL .
Fan sayısı önemli değil ama arkadaki hava deliklerine denk gelmesi daha iyi olur sanırım ''vakumlu soğutucular falanda varmış onlardan da önerebilirisiniz benim onlar hakkında hiç bilgim olmadığı için en azından almasam bile bilgi sahibi olmuş olurum'' :)
Şöyle arka tarafın resminide atayım herkese şimdiden teşekkür ederim :)
1.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
What is your budget? and go for 6 fan bcz i bought a cool pad with 2 fans and it only dropped 4-5 degrees celsius

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler önerenlere teşekkür ederim fakat şunu belirteyim bana marka vermeyin lütfen. Marka model verin ve kullanmış olmanız veya kullanan birinin size önermiş olması önemli

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Termal macunların değişimi ve laptop temizliği 2 hafta önce yapıldı beyler ısınma problemi abartılacak kadar yok ben sadece olmaması için alacağım :) Herkese teşekkür ederim artık arasından birini çekip alacağım seviyorum sizleri iyi akşamlar :) #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...