- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?
İşlem altında ısı artar 80 üstü anormal soğutucu mekanizması yetersizdir. Aslında ne kadar zorlarsan sınır o kadar artar risk ekran kartı yada işlemci yanabilir. Overclock durumunda üst sınır zorlarsın. Soğutucu sistemin iyi ise problem yaşamazsın. not: 1.0 araç motoruyla 2 ton malzeme çekmeye çalışırsan motor yanar.Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
Bu da sizin için alıntıladığım dediğimle örtüşüyor :"Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
total price my ,i thing its more than my salarynormal, that is, the games you play are games that tire your graphics card. You don't play Valorant
virüs taraması yapYeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?