Laptop ısı değerleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
knk laptopun olduğu bölge soğuk olmalı laptopta normal bendede öyle rdr2 oynarken çok ısınıyor yada laptop soğutucu alabilirsin

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yeni bir laptop aldım ve God of War, Witcher 3 tarzı oyunlara girdiğimde yüksek ayarlarda genel olarak ekran kartının ısı değerleri %70 oluyor. Oyun kapalıyken 45-50 oluyor. Bu değerler normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 88035
arka planda çalışan uygulamalar olabilir bi de hizmetlerden sysMain adlı dosyayı durdur kanka
Post automatically merged:

ya da
termal macunu değiştirebilirsin

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
God of War ve Witcher 3 gibi grafik yoğun oyunları yüksek ayarlarda oynarken laptopun ekran kartının ısı değerlerinin %70 civarında olması normaldir. Ancak, eğer ısı değerleri 80-85% üzerine çıkarsa grafik ayarlarını düşürmeyi veya laptop soğutma pedi kullanmayı düşünebilirsiniz. Laptopunuz boşta veya ağır uygulamalar çalıştırmadığında, sıcaklık 45-50 derece Celsius civarında olmalıdır.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kanka laptopunu daha rahat düz hava alıacak bi zemine koy kullandın laptop monster ise geçmiş olsun o laptop modelinin ısınma kritik sorunu var hava dağıtma soğutma sorunu var eğer araştırma yaparsan ne dedimi anlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...