Onaylı Üye
bu dediğini yaptığımda nekadar faydası olur%temp% temp bu dosyalarin icindekileri sil calistir
Yani uzun zamandır yapmadıysan baya iyi olur.bu dediğini yaptığımda nekadar fa
bu dediğini yaptığımda nekadar faydası olur
bu dediğini yaptığımda nekadar faydası olur
windows c dosyasının içinde 3 tane temp dosyası var bunları sileyimmipcnin arama yerine %temp% yazdım fakat içinde bir sürü dosya var pcm zarar vermezmi
Sil Dostum Bi zararı olmaz faydası olur.pcnin arama yerine %temp% yazdım fakat içinde bir sürü dosya var pcm zarar vermezmi
windows c dosyasının içinde 3 tane temp dosyası var bunları sileyimmi
birazda olsa işe yaradı sağolun var olunTemp dosyalarını temizlersen biraz hızlanır dostum
nasıl yapılıyo o reisbence flash belleği ram olarak kullanabilirsin.
-GÜVENLİ- Gereksiz hizmetleri durdur.
-GÜVENLİ- temp, %temp%, prefetch dosyalarını bir kaç günde bir temizle.
-GÜVENLİ- Performans seçenklerinden yüksek performansa al (görünüm)
-GÜVENLİ- Güç seçeneklerinden yüksek performansa al.
-RİSKLİ- MSİ Afterburner, ThrottleStop gibi uygulamalardan overclo
söylediklerinizi uyguluycam çok teşekkür ederim bir sorum daha olcak pcn içinden bir parça değiştittirsem dahada yükselmezmi hızı yani tam bilmiyorum ama nebileyim işte kart falan değişmiyomu
karışık işler bir türlü çözemedim sana kolay gelsinnasıl yapılıyo o reis
Elbette parçalar değiştirilerek de hızında artış sağlayabilirsin fakat bilgisayar çok eskiyse değiştireceğin her bi parça yenisini alma isteği doğuracak yani ram alayım derken ssd eksiğini hissedeceksin ordan işlemciye, ekran kartına yani bu parça değişme olayı baştan toplama gibi bir şey oluyorkarışık işler bir türlü çözemedim sana kolay gelsin
işte bende diyorumki ramı yükseltmek için ne yapmam gerekram kaç gb düşükse düzelmez
Ne kadar RAM'ın varsa sistem onu kullanır. RAM yükseltmek için kendine yeni bir RAM satın almalısın. Bilgisayarında kaç tane RAM slotu var ve kaç tanesi kullanılıyor?işte bende diyorumki ramı yükseltmek için ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?