Çözüldü laptop klavye 9999 basıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
casper marka bir laptopum var klavyesine 1 den çok sıvı döküldü bozuk yani. kullanmıyorum bu klavyeyi ama bana sorun yaratıyor. sürekli olaraktan 9999999999999999999 basılı kalıyor. numlocktan 1-2 tuşlarına basınca düzeliyor sonra tekrar başlıyor. Bu laptopun klavyesini off duruma geçirmeyi denedim. Geçirdim de ama diğer laptop klavyelerinden farklı olarak bu klavyeyi sökmek için anakartı komple sökmemiz gerekiyor baya uğraşlı bir iş. klavye off olduğunda 9999 sorunum geçiyor ama bu sefer de laptopu kapatıp açtığımda giriş şifresini yazıcağım kısımda mavi ekran veriyor. bu klavye off durumunu 2-3 kez yaptım. hep klavye sonrası oldu. klavyemi algılayamadığından mavi ekran veriyor pc açılmıyor , mecbur win10 kısa format atıyorum öyle giriyorum. bana bir çare çözüm bir fikri olan var mı lütfen. klavye değiştiremem fiyatı 250-300 tl. kullanmıyorum o klavyeyi usb klavye kullanıyorum. laptopun klavyesini off yapıyorum pc açılmıyor :(..

Ekli dosyalar

• mavi-ekran-hatası.jpg
    mavi-ekran-hatası.jpg
    260.2 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm
Anakartı sökme işi sıkıntılıymış ama çok zor değil, güncel bir laptop üzerinde bir çok video var aslında yardım alabileceğin, how to serisi.
Yardımcı programlar kullanarak 9 tuşunu başka bir şeye atayabilir veya etkisiz bırakabilirsin.
ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar mavi ekran hatanız büyük ihtimal ile hardisk sorunlu olduğundan kaynaklanıyor bir bilgisayarcıya götürmenizde fayda var klavyenizden 9 tuşunu sökebiliyorsanız eğer sökebilirsiniz bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Anakartı sökme işi sıkıntılıymış ama çok zor değil, güncel bir laptop üzerinde bir çok video var aslında yardım alabileceğin, how to serisi.
Yardımcı programlar kullanarak 9 tuşunu başka bir şeye atayabilir veya etkisiz bırakabilirsin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...