Seçkin Üye
kulaklık denen bir şey var kardeşim kullanmayı denedin mi
aynen ses ayarlarından biyerden yapılıyo sanırım ama bulamadımReis bende masa ustu var bas konus yapmadığımda her türlü klavye sesı karsıya gıdıyo oyunun algılayıcısı her sesı algıladığı ıcın sanırım.Bas konus kullanmanı tavsıye ederım.Diğer türlü bi cozumu yok gıbıydı
Post automatically merged:
Söylemisya aga kulaklığın mıkrofunu algılamıyo sanırım dıye
aynen ses ayarlarından biyerden yapılıyo sanırım ama bulamadım
bendede fan çalıştığında mikrafondan fan'ın sesi gidiyormuş onu yapmak için çok uğraştım ama birtürlü yapamadım en son çağreyi extra bir kulaklık takarak buldum tavise ederim bütün sotunları çözüyormerhaba leptopda pubg lite oynuyorum fakat baskonuş u kullanmadığımda oyundayken tuşlara basarken karşı tarafı rahatsız eden tuş sesleri uğultulu bi şekilde gidiyor sanırım leptobun mik devrede olduğundan kulaklığınkini algılamıyor bunedenle tuşlara basma sesi takım arkadaşlarını rahatsız ediyo bunu nasıl kulaklığın mikrofonuna bağlayabiliriz yani leptobun mik i devre dışı çıkartmanın anlatımını videolu link atarmısınız bilen varsa
Kulaklık kullanmayı deneyinmerhaba leptopda pubg lite oynuyorum fakat baskonuş u kullanmadığımda oyundayken tuşlara basarken karşı tarafı rahatsız eden tuş sesleri uğultulu bi şekilde gidiyor sanırım leptobun mik devrede olduğundan kulaklığınkini algılamıyor bunedenle tuşlara basma sesi takım arkadaşlarını rahatsız ediyo bunu nasıl kulaklığın mikrofonuna bağlayabiliriz yani leptobun mik i devre dışı çıkartmanın anlatımını videolu link atarmısınız bilen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?