Üye
Bana önerebileceğiniz sağlam bir laptop var mıdır bütçe 35k ?
msi gf63 ideal benceBana önerebileceğiniz sağlam bir laptop var mıdır bütçe 35k ?
oyun mu ofismiana önerebileceğiniz sağlam bir laptop var mıdır bütçe 35k ?
huwaii D16 da güzel aslında benimki D15 ve gayet memnunumMackbook kanka her yandan daha avantajlı
kanka mac sistemler en iyisi ya o işler içinBana önerebileceğiniz sağlam bir laptop var mıdır bütçe 35k ?
Monster laptop veya her hangi bir mac laptop alabilirsin benceBana önerebileceğiniz sağlam bir laptop var mıdır bütçe 35k ?
Daha önce Macbook denedim ama problem M1 işlemcinin içindeki Metal GPU yetersiz kalıyor bir de ram olarak düşük olduğu için tercih edilmiyor diye biliyorummackbookdan başkasına bakma kardeşim ya
Bu bilgisayarın herşeyi iyi ama ram 32 olsa mükemmel olurdu tavsiye için teşekkür ederimmsi gf63 ideal bence
Evet araştırıyorum eğer aklında bir model varsa 30k bütçeyi aşmayacak şekilde tavsiye eder misin o seriden bir model ?Dostum Macbook öneririm ama eğer ***** programlar veya hile yazılımları kullanmak istiyorsan macbook tercih etmemelisin. Onun dışında bir tercihte bulunmam gerekirse de Asus'un Rog serisi laptopları bu aralar çok tutuluyor bütçenede uygunsa tavsiye edebilirim.
Ofis içi kullanımlarda after effects ve cinema 4d işi yapacakoyun mu ofismi