Toplama kasalar daha sağlam benceÖnceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
Yılbaşından sonra fiyatlar çok artacak falan diyorlar bende yılbaşı gelmeden bir laptop almak istiyorum.
Şöyle ortalama 7k civarlarında olması yeterli olacaktır. Hem office tarafında hem de oyun tarafında ortalama bir pc'ye ihtiyacım var.
Bildiğiniz şuanda olan veya ilerde olacak kampanyalı bir şeyler varmıdır ?
Kanka asus tuf kullanıyorm ortalama fiyatları öyle bi bak derim bnce aradıgın gibiÖnceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
Yılbaşından sonra fiyatlar çok artacak falan diyorlar bende yılbaşı gelmeden bir laptop almak istiyorum.
Şöyle ortalama 7k civarlarında olması yeterli olacaktır. Hem office tarafında hem de oyun tarafında ortalama bir pc'ye ihtiyacım var.
kanka suan 7 kk ya ancak ofis pc alırsın yada ikinci el laptop bakman gerekir yoksa fiyatlar dolardan dolayı uctu zaten kimse yılbasını beklemediÖnceden de buna benzer bir konu açmıştım biliyorum fakat o başka birisi içinde. Bu konuyu kendim için açtım.
knk abra a5 in hangi modeli ama v kaç?eğer üstüne birazdaha koyabilirsen monster abra a5 öneririm hem çok estetik leptop hemde güçlü
v16.7knk abra a5 in hangi modeli ama v kaç?
o 10k olanı diyorsun dimi gördüm onueğer üstüne birazdaha koyabilirsen monster abra a5 öneririm hem çok estetik leptop hemde güçlü
evet baya iyi arkadaşımda var soğutması vs hiç problem yaşamadıo 10k olanı diyorsun dimi gördüm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?