Laptopum'un Power tuşuna bastığımda güç gelmiyor şarjı var. PC yi kapadım yaklaşık 2 saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda pcye güç gelmediğini fark ettim. Şarjının 2 saatte 100'den 0 'a düşme ihtimalini kapalı olduğu için bulunmadığını düşünüyorum. Bu doğrultular ile yüksek ihtimal ile Power Tuşu bozulmuştur diye bir çıkarım yaptım. Sizce ne sorunu vardır Power Tuşu bozulduysa tamiri ne kadardır? Şimdiden teşekkürler.
bataryanda bozulmuş olabir da ola bilir pc iyi markaysa orginal taktır oda 100 150 arası eyer bilgis
yarın maraksı kötüyse 50 80 arası çakma bulursun kardeşim 3>
Laptop a bir darbe felan geldiyse yada düştüyse güç tusunun pimi çıkmış olabilir ,normal bi laptop şarjı 2 3 saat bisi yapmadan dayanır büyük ihtimal ya bozulmuştur yada pimi çıkmıştır soketi yani bilgisayarcida çözebilirsin güvenilir olursa daha iyi senin için
Laptop a bir darbe felan geldiyse yada düştüyse güç tusunun pimi çıkmış olabilir ,normal bi laptop şarjı 2 3 saat bisi yapmadan dayanır büyük ihtimal ya bozulmuştur yada pimi çıkmıştır soketi yani bilgisayarcida çözebilirsin güvenilir olursa daha iyi senin için
bazen temassızlık vb sorunlar olabiliyor bende de oldu baya korktum hatta aha dedim pc yi yaktım ama temassızlıktan dı sanırım sabaha açıldı bilgisayarcıya götür problemi öğren yaptırma birkaç yer gez aynı problemi söylerlerse güvenilir biryere yaptır