Süleyman Çakır
Onaylı Üye
Meraba arkadaşlar laptop rami mi yükseltmek istiyorum 4gb rami var 8 8 takıp 16 yapsam birde 250 lilik ssd taksam çekirdeğe sıkıntı yaratırmı işlemci core i3 ekran kartı amd
o kadar para yok hocam yabence yapma laptopu sat eğer para ederse edersede üstüne biraz para ekle yeni kasa al toplama
paraa yokkkAynen sat laptopu kasa topla bitane en mantıklısı...
kanka laptobu satsam en fazla edeceği 2000 tl zaten 7 ay önce 2300 almıştım garentisi felan duruyor e pc dizsem iyi bişey en az 6 7 binbugün anıların fiyatı ile ve yeni bir tane alsak iyi olur
işlemciye sıkıntı yapmaz dimi kankaEyer az ram varsa yukseltebilirsin
maksimum 1000 tl tutuyor ssd ramişlemciye falan zarar vermez cihazın hızlanır tabiki ama yapacağın masrafı değerlendir yenisini almak daha mantıklımı diye
Yyok ramlerin islemciyle baglantizi yoktur islemci ekran kartina baglidir ve sayre ama ram deildirişlemciye sıkıntı yapmaz dimi kanka
oyun için değil kanka ya video montaj felan yapıyorum render için4 ram i 8 yaparsan mantıklı ama eğer ben rust gta v oynıcam dersen ekran kartın işlemcin de iyise 16 yap (bütce de varsa)
Ozaman ram cok da onemli degil islemciye yuklencek islemci guzel olmasi gerekir ramlerin degiloyun için değil kanka ya video montaj felan yapıyorum render için
almak istediğin performansa bağlı ama bana sorarsan yenisini alamıyorsan yükselt derimişlemciye sıkıntı yapmaz dimi kanka
Post automatically merged:
maksimum 1000 tl tutuyor ssd ram