Onaylı Üye
Merhabalar öncelikle, 5 ay önce notebook aldım şarj adaptörü çok ısınıyor bir süre sonra (abartısız) el yakma derecesine geliyor. Bu zarar verir mi ne yapmam gerek ? (marka chicony, pc monster)
Patlama riski taşıyor yeni bir tane kablo almaya ne dersinMerhabalar öncelikle, 5 ay önce notebook aldım şarj adaptörü çok ısınıyor bir süre sonra (abartısız) el yakma derecesine geliyor. Bu zarar verir mi ne yapmam gerek ? (marka chicony, pc monster)
Monster laptopun orjinal adaptörü mü Chicony ?Merhabalar öncelikle, 5 ay önce notebook aldım şarj adaptörü çok ısınıyor bir süre sonra (abartısız) el yakma derecesine geliyor. Bu zarar verir mi ne yapmam gerek ? (marka chicony, pc monster)
şarj adaptörü özelliklerle tam tamına uyuyor kontrol ettim, mesela 1 saat gta5 oynarken elimi dokundurduğumda 4 saniyeden fazla tutamadım yere attım elim yandı su toplayacaktı az daha tutsaydım. Onun dışında oyun oynamadan o kadar ısınmıyor normal mi acaba ? teknik desteğe yazdım dönüş sağlamadılarMonster laptopun orjinal adaptörü mü Chicony ?
Eğer orjinal değilse yeterli amperi vermekte zorlanıyor tam yükünde üzerinde çalışıyor bunun sonucunda aşırı ısınma yapıyordur. El değmeyecek kadar ısınma söz konusu ise kesinlikle kullanma. Orjinal batarya al bulamıyorsan bile orjinal bataryanın kaç voltta kaç amper veren bilgileri servise telefon aç öğren o değerleri taşıyan farklı bir ismi duyulmuş bir adaptör alabilirsin.
evet denedimfarklı bir prizde denedin mi belki orası arızalıdır bende de öyleydi çünkü yeni bir üçlü priz aldım ısınmadı
$objShell = New-Object -ComObject Shell.Application
$objFolder = $objShell.Namespace(0xA)
$WinTemp = "c:\Windows\Temp\*"
#1# Geri Donusum Kutusu Bosalt #
write-Host "Geri Donusum Kutusu Bosaltiliyor." -ForegroundColor Cyan
$objFolder.items() | %{ remove-item $_.path -Recurse -Confirm:$false}
#2# Windows Gecici Klasorleri Siliyor
write-Host "Siliniyor" -ForegroundColor Green
Set-Location “C:\Windows\Temp”
Remove-Item * -Recurse -Force -ErrorAction SilentlyContinue
Set-Location “C:\Windows\Prefetch”
Remove-Item * -Recurse -Force -ErrorAction SilentlyContinue
Set-Location “C:\Documents and Settings”
Remove-Item “.\\Local Settings\temp\” -Recurse -Force -ErrorAction SilentlyContinue
Set-Location “C:\Users”
Remove-Item “.\\Appdata\Local\Temp\” -Recurse -Force -ErrorAction SilentlyContinue
#3# Disk Temizleme Araci calistir
write-Host "Disk Temizleme Araci calistiriliyor, bu son adim" -ForegroundColor Cyan
cleanmgr /sagerun:1 | out-Null
$([char]7)
Sleep 3
write-Host "Bilgisayarinizi tek tikla temizlediniz, tebrikler." -ForegroundColor Yellow
Sleep 3
##### End of the Script #####
git bi bilğisiyarcıya baktır patlaya bilirMerhabalar öncelikle, 5 ay önce notebook aldım şarj adaptörü çok ısınıyor bir süre sonra (abartısız) el yakma derecesine geliyor. Bu zarar verir mi ne yapmam gerek ? (marka chicony, pc monster)
Değerleri karşılasa hatta orjinal şarj aleti olsa bile bahsettiğin şekilde ısınıyorsa kesinlikle kullanmayı bırak bilgisayarcıdan aldıysan götür değişim ise yine internet ortamından aldıysan da değişim iste.şarj adaptörü özelliklerle tam tamına uyuyor kontrol ettim, mesela 1 saat gta5 oynarken elimi dokundurduğumda 4 saniyeden fazla tutamadım yere attım elim yandı su toplayacaktı az daha tutsaydım. Onun dışında oyun oynamadan o kadar ısınmıyor normal mi acaba ? teknik desteğe yazdım dönüş sağlamadılar