Hocam bende öyle düşündüm ama adaptörde sorun olsa ya hiç şarj etmez ya da şarj edip 15 20 dak sonra gider. Bu hep aynı şekide 6 7 sn sonra gidiyo. Bütün ihtimalleri eledikten sonra batarya sorununu düşünücem.şarz adaptöründe bir sıkıntı ola bilir mi ?
gömülü sanırım çıkarmayı bilmiyodur. Ama şarj bitirme yi denetiyim.Bataryayı söküp takmayı denermısınız olmassa fişten cıkarın leptobun şarjı bıtınce tekrar takın oyle duzelebılır belkı
Kabloyla oynayınca gidip gelmiyo sadece çekiyosun tekrar takınca 5 6 sn geliyo sonra tekrar gidiyor.Ya batarya bitik yada pcnin sarkj giris soketinde sikinti vardir sarj giridini oynadiginda gidip geliyomu yoksa adaptordendir sorunun nerden kaynaklandigini cozmen icin 3 secenegin var
Batarya gitmistir ozaman laptobun batarya sicakmi cikar 1 saat dinlensin sok tak yap sonra bi daha dene ama bataryadan olcagini sanmiyorum batarya kolay kolay olmez pc surekli fistemi takiliKabloyla oynayınca gidip gelmiyo sadece çekiyosun tekrar takınca 5 6 sn geliyo sonra tekrar gidiyor.
Dediğim denendimi? benim laptopumdaki sorunu öyle çözmüştümKabloyla oynayınca gidip gelmiyo sadece çekiyosun tekrar takınca 5 6 sn geliyo sonra tekrar gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?