Peki denerim.Fakat dediğim gibi ben anlamıyorum bu işlerden adam orijinal parçayı alıp sahtesini takarsa diye korkuyorumDostum laptop gerçekten zor ve Parçaları hasar alabiliyor gidip bi internet kafede yardım alarak yapmanı oneririm
Laptop Kaç Liraydikivala benimde laptp vardı win 8 di zulu oynarken kasıyorud bende vuruyordum bir gün ekran gelmemeye başladı yanı çıkmıştı içimiçi kırılmıştı elazğıa getirdik 15 günde zor yaptı ve 3000 binlira aldı orjinal parçalar için kendiside yapanda 1 lira aldı 4000 giti
Kazık mı yedin emin olamadımvala benimde laptp vardı win 8 di zulu oynarken kasıyorud bende vuruyordum bir gün ekran gelmemeye başladı yanı çıkmıştı içimiçi kırılmıştı elazğıa getirdik 15 günde zor yaptı ve 3000 binlira aldı orjinal parçalar için kendiside yapanda 1 lira aldı 4000 giti
e 4000 tl ne alaka2 ELDEN ALDIĞIM İÇİN 700 LİRA FAKİRLİK NE YAPASIN
50 tl ile iyi kurtarmışsınBilader sakın elini bile sürme ben yaptım daha bir kaç hafta öncesinde 50 liraya mal oldu :d ama şunu öğrendim bilmediğin hiçbir şeye karışmayacaksın
Aynen öyle işlemciyi felan yaptım diye korktum ama Allah'a şükür birşeyi yokmuş donanım hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için bana ders oldu sağlık olsun50 tl ile iyi kurtarmışsın
Boşvere 4000 tl ne alaka
İşte var da bu tam fırsatçı parça değiştirir diye korkuyorumTanıdığın bilgisayarcı yada bilgisayar islerinden anlayan varsa ona göstermeni öneririm
İşte var da bu tam fırsatçı parça değiştirir diye korkuyorum
e 4000 tl ne alaka
Kardeşim parçaları kontrol ettir ondan sonra yaptır eksik veya değişmiş çıkarsa adamla konuş zorluk çıkarırsa mahkemeye ver tamamdırİşte var da bu tam fırsatçı parça değiştirir diye korkuyorum
Helal olsun iyi fikirKardeşim parçaları kontrol ettir ondan sonra yaptır eksik veya değişmiş çıkarsa adamla konuş zorluk çıkarırsa mahkemeye ver tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?