Onaylı Üye
apartatın ismini biliyor musun? bulamadım daGTX660, AMD Radeon RX560, GTX1050, GTX950 Seviyesindeki kartları kullanabilirsin
Özür dilerim ama , eGPU ne için fiziki birşey mi yoksa yazılımsal olarak kurmam gereken birşey mi?eGPU'ya ihtiyacın var hocam
Thunderbolt 3 uyumlu dizüstlerine ekran kartınızı bağlayabileceğiniz fiziki bir araçÖzür dilerim ama , eGPU ne için fiziki birşey mi yoksa yazılımsal olarak kurmam gereken birşey mi?
GTX1060 bence munasibtirMerhaba nirvana casper c500 laptop kullanıyorum bu laptopa harici 2gb ekran kartı takmak istiyorum ekran kartı elimde ama aparat olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum ve bu laptopa harici ekran kartı takabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
harici ekran kartı takınca pek stabil olmuyor laptopların kötü yanı bu masaüstü gibi olur ve performansı düşük olur.Merhaba nirvana casper c500 laptop kullanıyorum bu laptopa harici 2gb ekran kartı takmak istiyorum ekran kartı elimde ama aparat olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum ve bu laptopa harici ekran kartı takabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
takabilirsin ama bileni bulMerhaba nirvana casper c500 laptop kullanıyorum bu laptopa harici 2gb ekran kartı takmak istiyorum ekran kartı elimde ama aparat olarak ne almam gerektiğini bilmiyorum ve bu laptopa harici ekran kartı takabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
kendizi fiziki ekran kartını o aparata takıyorsunÖzür dilerim ama , eGPU ne için fiziki birşey mi yoksa yazılımsal olarak kurmam gereken birşey mi?
GTX 1070 daha iyi deyilmiGTX1060 bence munasibtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?