Aga bilgisayardan anlıyorum az çok bilgisayarcılar cidden ömründen yiyor bilgisayarın en son verdiğimde adam harddiski bozup devrelerini yakmıştı bişey de diyemedim bilgisayarcılara güvenmem evde yapıcam garanti olsun. Bir de bilgisayarı alırken utanmadan "bozulursa falan karışmam" diyorlar. Burada bile liyakat yoklaptop temizliği zordur devreleri bozabilirsin ama illa kendin yapacaksan laptopun içini bi aç sonra saç kurutma makinesini soğuk moduna al ve heryere iyice tut çıkmayan yerleride diş fırçası yardımı ile sil ama dikkatli ol yada git bi net cafeye ver 100 lira yapsın ama parçaların çalınırsa benden değil söylemesi
kanka yakın çevremde benden iyi anlayan yok bu işlerden ama ben kasalarla ilgileniyorum laptopu daha mobil diye almıştım da işte bakacazBilmiyorsan kurcalama bence illa ailende yada çevrende bu işlerden anlayan vardır onlara götür
modeli nedir hocam?Selamlar. Ben lenovonun 2 yıl önce çıkan giriş seviye bir gaming laptopunu kullanıyorum. 2 yıldır bırakın temizliği kasasına müdahale dahi etmedim ve pc kasmaya başladı. Servisi aradığımda en az 1000 lira temizlik dediler. Evde bilgisayara hasar vermeden neyle temizleyebilirim sadece işten anlayanlar cevaplarsa çok mutlu olurum
Yani o zaman bataryayı çıkartıp vidaları söküp fırçayla tozunu atarsın fanları temizlersin çok detaya inmenin tavsiye etmemkanka yakın çevremde benden iyi anlayan yok bu işlerden ama ben kasalarla ilgileniyorum laptopu daha mobil diye almıştım da işte bakacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?