termal macunu 5 ay önce değiştim ve soğutucu kullanıyorumsoğutucu ile oyna + termal macun değişimi yap
1. temizlik imandan gelir. arka kapağını birisiyle birlikte sök ve içini temizle fan da hava almıyorsa ısınıyor ve buda sıcaklık artması sebep olur fps drop ve kasmalar donmalar başlararkadaşlar bilgisayarım oynadıgım oyunları daha dün bana çok rahat oynatırken 2 gündür oyunu açtıktan 15 20 dakika sonra kalıcı fps düşüşleri yaşıyorum her oyunda geçerli bu test ettim çözüöü için yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler
windows update veya driverlerine gelen bir güncellemeden dolayı olmuş olabilir durduk yere böyle bir şey olmaz kontrol ettin miarkadaşlar bilgisayarım oynadıgım oyunları daha dün bana çok rahat oynatırken 2 gündür oyunu açtıktan 15 20 dakika sonra kalıcı fps düşüşleri yaşıyorum her oyunda geçerli bu test ettim çözüöü için yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Lenovo z50 70Laptopunun markası nedir
laptopunu içini temizlettirebilirsin soğutucu yada termal macun bayadır değiştirmiyorsan kesinlikle termal macun değiştirmelisin ama dandik olmamasına dikkat et biraz daha pahalı termal macunlar koyabilirsinarkadaşlar bilgisayarım oynadıgım oyunları daha dün bana çok rahat oynatırken 2 gündür oyunu açtıktan 15 20 dakika sonra kalıcı fps düşüşleri yaşıyorum her oyunda geçerli bu test ettim çözüöü için yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler
rami kontrol ettir aynısı bnende de oldyu ram değiştirdim evde düzeldial macunu 5 ay önce değiştim ve soğutucu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?