Onaylı Üye
evet hocam sakınca var şuan heryere sürmüşsün neredeyseBazı laptoplarda bu çiplerin üstünde termal ped konuluyor. Bazı laptoplarda hiçbişi konulmuyor.
bendeki modelin (Asus ROG g771jw) termal macun değişim videoları çok bulunmamakta. Ben sadece 2 video gördüm 2sindede termal macun sürüyorlardı.
Benimde bu şekilde sürmemde sakınca varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 87450
bu pedlerden kaç mm alırsam en uygunu olur sizce?bu şekil sürülü olduğunu düşünmüyorum yoksa çok kötü sürmüşsün..
ekran kartı ve işlemci oluyor genelde laptopda ama bazı modellerde chipsete (kuzey köprüsü) olarak adlandıralanlara sıkılıyor
tam bir fikrim yok ustaedlerden kaç mm alırsam en uygunu olur siz
evet aliminyum bir parça uzanıyor üstlerineYani termal macunun amacı soğutucuya ısıyı daha iyi iletmek de diğer parçalar soğucuya değiyor mu ?
Bazı laptoplarda bu çiplerin üstünde termal ped konuluyor. Bazı laptoplarda hiçbişi konulmuyor.
bendeki modelin (Asus ROG g771jw) termal macun değişim videoları çok bulunmamakta. Ben sadece 2 video gördüm 2sindede termal macun sürüyorlardı.
knk sürülmez benim arkla sürdük biz kafayı yedi laptop ondan kaynaklı mı bilmemeBazı laptoplarda bu çiplerin üstünde termal ped konuluyor. Bazı laptoplarda hiçbişi konulmuyor.
Hocam işlemci soğutucu blok oraya temas ediyorsa sıkıntı yoktur.Bazı laptoplarda bu çiplerin üstünde termal ped konuluyor. Bazı laptoplarda hiçbişi konulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?