hocam Windows güncellemelerini kontrol ettim güncelleme yoktu driver booster'ın pro versiyonunu yarın alıp denicem , usbyi bağladıktan sonra CMD den baktım orada da gözükmüyor ( ytde CMD ile yapılan bir yöntem görmüştüm eğer ondan bahsediyorsan )Windows güncellemesini veya Driver Booster pro'yu deneyin, belki bilgisayarınızda bazı sürücüler eksik olabilir veya USB'yi bağladıktan sonra CMD aracılığıyla kontrol edin, eğer bu işe yaramazsa, bilgisayarınızda bazı donanım sorunları olduğunu düşünüyorum, yeni bir Kasa alın
hocam driver booster denedim yine olmadı çalışmıyor halaWindows güncellemesini veya Driver Booster pro'yu deneyin, belki bilgisayarınızda bazı sürücüler eksik olabilir veya USB'yi bağladıktan sonra CMD aracılığıyla kontrol edin, eğer bu işe yaramazsa, bilgisayarınızda bazı donanım sorunları olduğunu düşünüyorum, yeni bir Kasa alın
arkadaşım donanımsal bir sorun var sanırımhocam driver booster denedim yine olmadı çalışmıyor hala
bilmiyorum hocam yakın bir tarihe kadar da sorun yoktu bir sabah uyandım ve kameramı görmemeye başladı ben de kameranın bozuk olduğunu sanmıştımarkadaşım donanımsal bir sorun var sanırım
Bro it doesn't work I tried itget booster
sevgili admin konuyu kapatabilirsiniz eğer bu mesajı okuyorsanız sanırsam yeni bilgisayar alıcamBro it doesn't work I tried it
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?