AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Hocam elimin ayarı hiç yok. İçini açamam.Kanaatimce teknik servise macun yenilenmesi için laptop gönderilmez. İnternette tonlarca temizlik içeriği var. Onları izleyerek kendiniz yapabilirsiniz. Ama ben kendime güvenemem, göndersem daha iyi olur derseniz de diski sökerek gönderirseniz verilerinize kimse ulaşamaz.
Emin misiniz USB yardımıyla kırılıyor bilgisayar açılmasa da bilgiler toplanabiliyor diye biliyorum.öyle bir şey nerdeyse imkansız şifreyi geçmeleri için format atmaları lazım
Dosyalarını winrar a koyup winrar a bir şifre koyabilirsin ayrıca bilgisayarı açmaları ve şifreyi geçmeleri izin olmadan yasaktırMerhabalar laptopımı teknik servise macun yenilemesi ve temizliği için göndereceğim. Herhangi bir ihtimale karşı, bir kişisel dosyalarıma ulaşılmasını istemiyorum her ne kadar bilgisayarımda PIN olsa da her türlü pin kodunu geçerler diye umuyorum. Sizin var mı bir tekniğiniz güvenlik için?
belki bi ihtimal bilgisayar içi temizlik yapabilirlerdepolamayi çıkart öyle ver kanka, ben eski laptopumun hdd sini çıkartmıştım gönderirken
Knk teknik servise gönderiyorsun dimi ? yani öyle bir şey yapmaları yasak yaparlarsa bile tespit edilirse mahkemelik olurlar teknik servis yapamaz ha mahalle Pc tamircisine götürüyosan yapcak bişey yokMerhabalar laptopımı teknik servise macun yenilemesi ve temizliği için göndereceğim. Herhangi bir ihtimale karşı, bir kişisel dosyalarıma ulaşılmasını istemiyorum her ne kadar bilgisayarımda PIN olsa da her türlü pin kodunu geçerler diye umuyorum. Sizin var mı bir tekniğiniz güvenlik için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?