Laptop'u Bilgisayara bağlamak mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba sizlere kısaca olayı özet geçeceğim ben bir laptop'a format attım fakat içinde bazı önemli dosyalar silindi
internetten araştırdığım kadarıyla bunu geri alma gibi bir şansım var fakat laptop'un hard diskini bilgisayarıma bağlamam lazım
fakat bunu laptop'tan hard diski sökemem (biraz devrik anlatıyorum kusura bakmayın) yani bağlantı kablosu ile laptop'u bilgisayarıma bağlama gibi bir şansım varmı

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
geri almayı şansı vardır.
HDD files recovery yazıp google araştırın ve program indir.

2.5 inç bir harddisk bağlamanız gerekiyor. 2.5inç harddisk nasıl takılır google araştırın.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geri almayı şansı vardır.
HDD files recovery yazıp google araştırın ve program indir.

2.5 inç bir harddisk bağlamanız gerekiyor. 2.5inç harddisk nasıl takılır google araştırın.
dönüştürücü ile yapıldığını biliyorum fakat dosyaların bozuk olma ihtimalini azaltmak için format atmadan laptop'un hard diskine bağlanmam lazım
not : laptop açılabilir durumda değil

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
dönüştürücü ile yapıldığını biliyorum fakat dosyaların bozuk olma ihtimalini azaltmak için format atmadan laptop'un hard diskine bağlanmam lazım
not : laptop açılabilir durumda değil
harddisk bağlanıp dosyaları kurtarmak mi istiyorsun? Sildiğini dosyalari geri almayı istiyormusun?

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
harddisk bağlanıp dosyaları kurtarmak mi istiyorsun? Sildiğini dosyalari geri almayı istiyormusun?
şu an harddisk de dosyalar silindi fakat bunun geri alma yöntemi varmış bu yüzden hard diski bilgisyara bağlamam lazım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Benim bildiğim format atılan bilgisayarda geri getirmek imkansız hı silseydin recovery programlarıyla %90ı getirilebilirdir. Yine bol şans

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim format atılan bilgisayarda geri getirmek imkansız hı silseydin recovery programlarıyla %90ı getirilebilirdir. Yine bol şans
sonuçta format yaparkende biçimlendiriliyor burdaki fark bilgisayara mesela flaş bellek takıp biçimlendirmek sonuçta 2 de aynı işlemi görüyor şimdi aklımda tek bir soru var

eğer format atarsam yinede dosyaları kurtarma ihtimalim olur mu çünkü videodaki adam fazla hard diski doldurmayın diyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Format atılırken yanılmıyorsam bazı eski dosyalar bilgisayarda belli bir klasöre depolanıyor o klasöre girebilirsen dosyaların orda olma ihtimali var. Benim arkadaşımda onun aleti var usb ile bilgisayara takıyorsun hard diskide makineye bağlıyorsun tak diye oluyor internet kafelere sor en kötüsü hard diske erişim sağlarsın bu şekilde .

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Format atılırken yanılmıyorsam bazı eski dosyalar bilgisayarda belli bir klasöre depolanıyor o klasöre girebilirsen dosyaların orda olma ihtimali var. Benim arkadaşımda onun aleti var usb ile bilgisayara takıyorsun hard diskide makineye bağlıyorsun tak diye oluyor internet kafelere sor en kötüsü hard diske erişim sağlarsın bu şekilde .
ne kadar önerilerinizi reddediyor olarak gözüksemde şu an gerçekten bir internet kafeye gidemem fakat bana programın ismini verebilirsen çok iyi olur

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
şu an harddisk de dosyalar silindi fakat bunun geri alma yöntemi varmış bu yüzden hard diski bilgisyara bağlamam lazım

--Dosyaları silmiştiğini dosyaları kurtarmak istiyorsan önce adım adım yap.
1. Internetten Hiren's BootCD Windows 10 Preinstallation Environment x64 (Windows Recovery Mode) iso indirin. Resmi indirme linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2. USB ile iso yazdırın. Program varsa ise kullanabilirsiniz.
3. PCyi yeniden başlatın. 2.5 inç HDD diski takın. Laptop Harddiski nasıl takılır video izle.
4. BIOS ayarları gir.
5. Boot menüleri girip birinci USB olarak ayarlayın. BIOS ayarları kaydettin.
6. Yeniden başlat USB ile önyükleme girecek
7. Windows Recovery Modunda programları:
  • Lazesoft Data Recovery v4.0.0.1
  • Puran Data Recovery v1.2.0
  • Puran File Recovery v1.2.0
adlı programları çalıştırın HDD dosyaları geri almayı işlemi yapabilir.
8. Geri aldıktan sonra usb dosyaları yedek alın.
9. herşey tamamla ise windows recovery modu start menüsünde ShutDown tıklatın. pcyi kapatınca usb çıkartın.
10. HDD çıkarttıp Orjinal (Windows yüklü olan hardiski) HDD takın.
11. Normal Windows olarak başlatılacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
--Dosyaları silmiştiğini dosyaları kurtarmak istiyorsan önce adım adım yap.
1. Internetten Hiren's BootCD Windows 10 Preinstallation Environment x64 (Windows Recovery Mode) iso indirin. Resmi indirme linki:

2. USB ile iso yazdırın. Program varsa ise kullanabilirsiniz.
3. PCyi yeniden başlatın. 2.5 inç HDD diski takın. Laptop Harddiski nasıl takılır video izle.
4. BIOS ayarları gir.
5. Boot menüleri girip birinci USB olarak ayarlayın. BIOS ayarları kaydettin.
6. Yeniden başlat USB ile önyükleme girecek
7. Windows Recovery Modunda programları:
  • Lazesoft Data Recovery v4.0.0.1
  • Puran Data Recovery v1.2.0
  • Puran File Recovery v1.2.0
adlı programları çalıştırın HDD dosyaları geri almayı işlemi yapabilir.
8. Geri aldıktan sonra usb dosyaları yedek alın.
9. herşey tamamla ise windows recovery modu start menüsünde ShutDown tıklatın. pcyi kapatınca usb çıkartın.
10. HDD çıkarttıp Orjinal (Windows yüklü olan hardiski) HDD takın.
11. Normal Windows olarak başlatılacaktır.
fakat şuan hiçbir işletim sistemi yüklü değil önce yükleyip mi bu adımları yapmalıyım?

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
@Hudzell
USB ile işletim sistem çalıştırılabiliyor.
Windows Recovery modunda .exe çalıştırabilir .msi desteklenmez.

işletim sistem fotoğrafları:

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Recovery programlarıyla kurtarabilirsin ayrıca leptopu tvye bağlama kablosu var ona benzer kablolar birmilyonculuklarda satılıyo ordan al leptopu pc pağlayabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Recovery programlarıyla kurtarabilirsin ayrıca leptopu tvye bağlama kablosu var ona benzer kablolar birmilyonculuklarda satılıyo ordan al leptopu pc pağlayabilirsin
öylesi kablolar sadece görüntüyü yansıtır benim demek istediğim laptop a format atarsam recovery programı gene dosyaları bulur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...