bataryayı sökersek sıkıntı olur mu sence?batarya ömrünü bitiriyo başka bişey olmaz sanırım
Dediğimi yap girme o işlere elinde kalır laptop hocam. Biostan 2dk nı ayır %60 ila %80 arasına sabitle pil yüzdeni bişeycik olmazbataryayı söktükten sonra aç kapa yaparken korkarım ya ben anakart yanar belki yanlış akım falan gider
1 yıllık laptop sürekli takılı kullandım ben ara sıra çıkarıp dışarı çıkıyorum %80 e sabitlediğim için 80den sonra 2 saat gidiyor hala demek harbiden prizde kullanmanın gözle görülür pek bi etkisi olmuyorgüç ayarlarından performans moduna alıp öyle kullan dostum
sürekli takılı kullanırsan bataryayı öldürürsün dostum o yüzden telefon bataryası mantığında %15-%80 aralığında şarj edip kullanmaya dikkat et biraz
oyunlarda bataryayı söküp sadece şarjda da kullanabilirsin
şarjdan çıkarınca güç düşüklüğü yaşandığı için sürekli prizde kullanmak her zaman daha sağlıklı gelir bana da
sarjı cıkarıncada bi ayar yapmışlar sanırım oyun kasıyorŞarjda oyun oynarken pili çıkarıp oynayın en azından batarya ölmesin. Bende aynı hatayı yapıyordum şarjdan cikardinca %100 olan şarj yarım saate bitiyordu.
Öyle bi ayar olduğunu sanmıyorum pilde oynarken bilgisayar güç tasarruf moduna geçiyor ondan kasıyor olabilir bı kontrol et istersensarjı cıkarıncada bi ayar yapmışlar sanırım oyun kasıyor
knk o sorun bendede var laptoptan şarjı cıkarıyorum cs go dan 200 alırken 75 60 dusuyo fpssarjı cıkarıncada bi ayar yapmışlar sanırım oyun kasıyor
Tasarruf moduna geçiyor çünkü ve işlemci saat hızını düşürüyorsarjı cıkarıncada bi ayar yapmışlar sanırım oyun kasıyor
knk ben ona baktım ama performans modunda şarjdan cıkarıncada duzelmedıTasarruf moduna geçiyor çünkü ve işlemci saat hızını düşürüyor
Otomatik geçiyor olması lazım tasarruf moduna onu güç seçeneklerinde dengeli modundayken gelişmiş seçeneklerden kapatmak gerek kurcala. yanlış bişey yaparsan varsayılana geri dön butonu var korkma. hepimiz kurcalayarak öğrendik bilgisayarlarıknk ben ona baktım ama performans modunda şarjdan cıkarıncada duzelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?