Laptop'um da beklenmedik kapanma (Help pls)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba MH ailesi laptopum da son 1 haftadır bazı sorunlar meydana gelmeye başladı ss de de görüleceği gibi bu hatayı verip kapanıyor. Başlar da ısınma problemi sandım ancak pc buz gibi iken bile aynı hata ile kapanmaya başladı, dedim ki "noluyor ak".

Bir danışalım bakalım belki bileniniz vardır.

Şimdiden teşekkür ederim...

Güncel ; HDTune'ye bak aw

Screenshot_7.png

qAL8yV.png

Son düzenleme:
Russian Special Military Cat
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynı değil reyiz ya boşta iken sıcak değil iken bile kapandığı oluyor.
Teknik servise versen daha güzel olabilir fakat verdiğin teknik servis güzel bir yer olması gerekiyor boş beleş insanlarda daha beterini yapabilir. Buradan alacağın yardım biraz googlede hastalık aratmak gibi bir şey.

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Teknik servise versen daha güzel olabilir fakat verdiğin teknik servis güzel bir yer olması gerekiyor boş beleş insanlarda daha beterini yapabilir. Buradan alacağın yardım biraz googlede hastalık aratmak gibi bir şey.
Yok başkan çözüm için arama yapmadım :D Pc'nin durumu hakkında arama yapayım dedim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yok başkan çözüm için arama yapmadım :D Pc'nin durumu hakkında arama yapayım dedim.
Yok demek istediğini anladım dostum sıkıntı yok. Fakat yine de teknik servise götürmen çok daha mantıklı olabilir. Kimse yanlış bir şey yapmak istemez.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yok demek istediğini anladım dostum sıkıntı yok. Fakat yine de teknik servise götürmen çok daha mantıklı olabilir. Kimse yanlış bir şey yapmak istemez.
Dostum Diyorsun ki
1577978598153.png
arkadaş bir şey yapmayacak zaten ne olduğunu merak ediyor
----------------------
hiç bir ekran vermiyor mu
birde kapanmadan önce bi' ses geliyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Mavi ekran falan verdi mi? yada oyun oynarken ekran kartina fazla yuk bindirdin mi ? Mavi ekran yada hata kodu veriyosa ona gore anlayabiliriz durumu genellikle ekran karti ile ilgili olur asiri isinmaya bagli pc kendi kendine kapandiysa bir dahaki sefere tekrar eder bu durum mavi ekran vermesinin sebebi ise hdd yada ssd kaynaklidir donanimsal sorunlar yapabilir
Ama sana en basta tavsiye etcegim virus taramasi yap windows yazilimsal cokmus olabilir

Oyun oynarken zorladiysan ekran karti dayanma sicakligini asmis olabilir bu durumun yokken oyun oynarken hic kapanma falan oldumu hic bisey olmadan cat diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...