Süper Üye
Hocam bilginiz yok galiba, ölmüş olamaz, 24 saat sonra açmaya çalıştım ve beyaz ekran vesayre hiç bir sorun yok, sadece açmaya çalıştığımda sağ kısımdaki gösterge çalıştıracak gibi oluyor fakat çalıştırmıyor, yorumunuz için teşekkürlerçHocam geçmiş olsun, sistemi açmaya çalışmamanız gerekiyordu öyle bir durumda sakin olup içini kurutup beklemeniz gerekiyordu ölmüş olabilir.
Okusaydınız keşke, su döküldüğü an değil 24 saat sonra açmaya çalıştım.su döküldüğü andan itibaren bilgisayarın power tusuna basmıycaktınız icindeki parcalar yanmıs olabilir. Ekran kartı yandıysa geçmiş olsun bilgisayar fiyatına zaten kart
Hocam bilginiz yok galiba, ölmüş olamaz, 24 saat sonra açmaya çalıştım ve beyaz ekran vesayre hiç bir sorun yok, sadece açmaya çalıştığımda sağ kısımdaki gösterge çalıştıracak gibi oluyor fakat çalıştırmıyor, yorumunuz için teşekkürlerç
Post automatically merged:
Okusaydınız keşke, su döküldüğü an değil 24 saat sonra açmaya çalıştım.
24 saat sonra açtım yazmamıssın dostumHocam bilginiz yok galiba, ölmüş olamaz, 24 saat sonra açmaya çalıştım ve beyaz ekran vesayre hiç bir sorun yok, sadece açmaya çalıştığımda sağ kısımdaki gösterge çalıştıracak gibi oluyor fakat çalıştırmıyor, yorumunuz için teşekkürlerç
Post automatically merged:
Okusaydınız keşke, su döküldüğü an değil 24 saat sonra açmaya çalıştım.
Hayır yani, kurumasını bekledim 24 saat, hiç açmaya da çalışmadım. şimdi tam kendini çalıştıracak gibi oluyor sonrasında çalıştırmıyor umarım yüksek bir sorun değildir. (Hayır götürmedim, burası türkiye, içinden parça çalabilirler ne bileyim, bilmiyolar zaten götürsem de direk garantiye gönder diyolar.)Hocam keşke kurutmayı deneseydiniz, umarım parçalar yanmamıştır bir Bilgisayardan anlayan birine götürmekde büyük bir fayda var parçaları kuruttunuz mu?
Onu yapması için anakartı sökmesi gerek laptopta uzmanlık gerektiriyor anakartı sökmek pirinçe koysada fayda edeceğini sanmamKnk su döküldüyse pirincin icine koy
Arasından 24 saat geçti, ters bıraktım ki hani o su o küçük yerden çıksın diye ve kurutayım diye, bilmiyorum olmadı aileme haber vermek zorundayım.Çalışmayan laptopa su dökülse genelde parçalara birşey olmaz ama çalışır haldeki laptopta kısa devre olabilir parçaya bağlı pahalı-ucuz tutabilir muhtemelen kısadevre ailene haber ver su iyice diğer parçalara ulaşmadan bilgisayarcıya götürün benim telefonuma oldu aynısı denize girdim cebimde unutup ilk başta çalışıyordu ardından su diğer parçalara ulaşık anakartı bozmuştu geç olmadan biryere götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?