Skeet number number 1
Süper Üye
yesso what is the price ?
1 yıl oldupc alalı kaç yıl oldu
daha düşük versiyonu (intel i5 ve nvdia mx130) olan hp laptop bile sıfır 6.000 küsür kanka. bu birazcık daha fazlasıdır diye tahmin ediyorum.Sıfırı 6-7 civarı olması lazım temizliğine göre de fiyatını kendin biç kanka
Söylediği özelliklere göre Asus X550VX olması lazımseni yoruyorum ama modelini alabilirmiyim
Dostum arkadaşın laptopu X550VX-DM263TC sanırım ve piyasada sıfırı yok zaten eski fiyatını söyledim ben ve inan daha düşük bile olabilir.daha düşük versiyonu (intel i5 ve nvdia mx130) olan hp laptop bile sıfır 6.000 küsür kanka. bu birazcık daha fazlasıdır diye tahmin ediyorum.
7k'ya i7 10. nesil + 1650 ti pc alıyorsun dostum bunun sıfırının bu fiyatta olduğuna emin misin?Sıfırı 6-7 civarı olması lazım temizliğine göre de fiyatını kendin biç kanka
Çok Teşekkür Ediyordum Bende bunu düşünüyordum <3işlemci ve ekran kartı isimlerinden göz boyayabilir. iyi bir model değil fakat ortalama üstü. ikinci el 3500-4000 arası satabilirsin. hatta letgo'da daha üstü bir fiyat biçip piyasadan habersiz insanlara laptopu daha iyi paraya satabilirsin.
Sıfırı o kadar Değil ama 5.6k Falan Civarı7k'ya i7 10. nesil + 1650 ti pc alıyorsun dostum bunun sıfırının bu fiyatta olduğuna emin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?