- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
denedinmi? full korumada de4dot çalışmıyorgüzel korumaymış eyw iyi cr4ck atıyorum obfuscate edip
Post automatically merged:
Ve Crypto ile yarışamazbir de4dota işi bitiyor ztn tüm stringler kek gibi ortada
full korumada de4dot çalışmaması doğal değilmi confuserex paste çünküdenedinmi? full korumada de4dot çalışmıyor
Krşm darksvm copy paste after edit yapmş krşmz.f
full korumada de4dot çalışmaması doğal değilmi confuserex paste çünkü
sonuç olarak pasteKrşm darksvm copy paste after edit yapmş krşmz.
Ve evet cryptoobfuscatordan iyi çünkü içinde yalandan modlanmış bir koivm var (kullanmayı bilene)
hadi bakalım unpack'i bekliyorumUnpackı üzerinde çalışıyorum de4 de neyi algıladıgını bulup bunu degiştirip decode engelinin önüne geçecegim o olmazsa string deobfuscator artık
O modlanmış koivm yi kırmak 2dk sürmüyor.Krşm darksvm copy paste after edit yapmş krşmz.
Ve evet cryptoobfuscatordan iyi çünkü içinde yalandan modlanmış bir koivm var (kullanmayı bilene)
Kesin 2 dk sürmüyordur kardşm boş konuşmayın ya de4dottan baska bisi bildiginiz yok.O modlanmış koivm yi kırmak 2dk sürmüyor.
peki virt ekle bakalım bu progamla kırayımKesin 2 dk sürmüyordur kardşm boş konuşmayın ya de4dottan baska bisi bildiginiz yok.
lol bu konudaki korumadan bahsetmiştim ve anti vm ekleyip tuts4you e cr3ck me diye atma lütfenal lan kır hadi:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeş uzatma buda modlu koivm ve üzerinde anti vm yok sadece low bir anti tamper ile mutasyon var oda dlldelol bu konudaki korumadan bahsetmiştim ve anti vm ekleyip tuts4you e cr3ck me diye atma lütfen
tm sen haklısın abKardeş uzatma buda modlu koivm ve üzerinde anti vm yok sadece low bir anti tamper ile mutasyon var oda dllde
Ve ben tuts4youda paylaşmadım ve paylaşacak kadar noob deģilim (senin gibi) ve bu bir crackm3 deģil unpackm3 daha onu bile bilmiyorsun, en onemliside bu korumamın eski sürümü daha onu bile kıramiyorsun, ikimizde biliyoruzki bir şey bildiģin yok o yüzden uzatma git egonu başka yerde şişir.
hocam yanlış olmasın ben protectöre koruma eklemedim
Onunda kafası ap ayrı sen onların dediklerine bakma.hocam yanlış olmasın ben protectöre koruma eklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?